Hely képe

Benkő Kaputechnika, Benkőkapu Kft.

Cím:
Klebelsberg Kunó utca 1/A Kecskemét, 6000
Telefon:
+36 30 965 1069; +36 76 475 951
Email:
benkokapu@benkokapu.hu
Web:
http://www.benkokapu.hu/
Garázs-és ipari kapuk, kapumozgatás, kivitelezés, szerviz, kovácsoltvas elemek

Vállalkozásunk 1994-ben indult lakatosmunkákkal. A garázskapuk forgalmazását 1995-ben indítottuk. A legfontosabb szempont a kezdetektől fogva a minőség, ezért választottuk partnerünknek a Hörmann-t. Tevékenységünk a garázs- és ipari kapuk, valamint ezek kiegészítőinek forgalmazásán túl a beépítésre és szervizelésre is kiterjed. Napjainkra több ezer, jól működő beszerelt garázskapu bizonyítja, hogy a Hörmann garázskapuval a minőséget és megbízhatóságot választottuk. A piaci igények viszont változtak és változnak a mai napig. Ezekre a változásokra reagálva két éve belefogtunk egy saját márka felépítésébe, megalkottuk a Komondoor-t. A jellemzők, melyeket a kezdetektől fogva szem előtt tartottunk a márka kapcsán: megbízható technika, ár-érték arány, a kiváló minőség. Úgy gondolom – bár egy terméken mindig lehet fejleszteni – ezeket sikerült is „beletennünk”, egyre több ügyfél elégedettsége támasztja ezt alá. A szaktanácsadást, beszerelést és szervizelést jól képzett és több éve (évtizede) e szakterületen edződött kollégáink végzik. Ezt igazolja, hogy azok a megrendelők is, akikkel 10-12 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba, szinte kivétel nélkül újra hozzánk fordulnak.

A garázsajtó és garázskapu telepítése, szerelése során, mint minden tevékenységünknél, első helyen áll az elégedett ügyfél. A Hörmann és Komondoor minőséget egészíti ki kollegáim szakmai felkészültsége, melyet rendszeres továbbképzéseken frissítenek.

A garázskapuk telepítése mellett kertkapu automatizálással, kapuvasalatok, és úszókapu alkatrészek forgalmazásával is foglalkozunk. Ezen termékek kiválasztásánál is elsődleges szempont volt a kompromisszumok nélküli minőség.

Vállalkozásoknak és cégeknek ipari szekcionált kapuk, gyorskapuk, tűzgátló tolókapuk, redőnykapuk, úszókapuk, sorompók telepítését is vállaljuk.
Keressen minket elérhetőségeinken! Bizalmát minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal jutalmazzuk.”

Szolgáltatásaink:

  • Garázskapuk és kertkapu mozgatók forgalmazása és telepítése
  • Hörmann és Sommer márkakereskedés
  • Cégeknek ipari kapuk, gyorskapuk, redőnykapuk, tűzgátló tolókapuk, sorompók, és rakodástechnika telepítése
  • Kapuvasalatok, úszó-, toló-, és nyílókapu alkatrészek forgalmazása