Hely képe

Fitness & Harmony

Cím:
Kossuth Lajos út 40. Gödöllő, 2100
Telefon:
+36 70 457 9191
Email:
leman.szilvi@gmail.com
Web:
http://www.fitnessandharmony.com/

Az a célunk, hogy amikor belépsz a Fitness&Harmony alakformáló szalonba, egy kis időre mindent hagyj magad mögött, az ajtón kívül: hiszen nálunk minden rólad szól.

A Fitness & Harmony sokkal több, mint egy átlagos alakformáló szalon.

Ha eljössz hozzánk, megtapasztalod, hogy mi nem csak a testeddel, hanem a lelkeddel is törődünk: barátságos környezetben, a lehető legmodernebb gépekkel várunk. Az a célunk, hogy amíg nálunk szépülsz, karcsúsodsz, barnulsz, elfelejtsd a hétköznapok stresszét. Legyen a szalonunk egy sziget, ahol mindig jó (együtt) lenni.

Mi, mindig csak veled foglalkozunk: ha először jársz nálunk, egy állapotfelmérés után az adott problémákat megismerve, azokra fókuszálva ajánljuk neked azt, mikor, melyik test- és fogyasztókezelést érdemes választanod. A kezelések hatékonyságát életmódtanácsadással fokozzuk, ezzel segítjük az áhított külső és belső egészséged, a szuper alakod és magabiztosságod elérését.

Felejts el mindent, amit eddig az alakformáló szalonokról gondoltál: gyere el hozzánk, a Fitness & Harmonyba, és fedezd fel a kényeztetés teljesen más dimenzióját.

Szeretettel várunk. Kattints, jelentkezz be most: http://www.fitnessandharmony.com/kapcsolat

Nyitva tartás:

Hétfőtől-péntekig bejelentkezés alapján állunk Vendégeink rendelkezésére! Nyitvatartásunk rugalmas, készséggel igyekszünk az Önök számára megfelelő időpontot biztosítani az állapotfelmérésre és a kezelésekre egyaránt.
Az állapotfelmérés ingyenes és kötelezettség mentes! Időpont egyeztetés történhet: 0670 457 9191 -as telefonszámon Szeretettel várjuk a szép bőrre, hibátlan alakra és egészségre vágyó Hölgyeket és Urakat!