Hely képe

SeaSun Szolárium és Szépségszalon

Cím:
Fő út 78. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 27 342 706
Web:
http://www.seasun.hu/

Szeretném bemutatni a szépségszalonunkat, hogy könnyebb legyen a döntésed merre is indulj Dunakeszin és környékén szépítkezni.

Több mint egy évtizede vagyunk a szakmában, magas színtű szakemberekkel dolgozunk együtt, jelenleg négy fodrász, két kozmetikus és műkörmösök várják, hogy Téged is ápoltá, fiatalossá és még szebbé varázsoljanak.

A szép barna és egészséges bőr eléréséről három szolárium gépünk és egy fekvő infraszaunánk gondoskodik. Az álló gépünkben Vibro- tréner is van, ez azt jelenti, hogy barnulás közben a testedet formába is hozhatod.

A szolárium gépeink minőségi Eu-s csövekkel vannak felszerelve, nem károsítják a bőrt és természetesen kedvező áron bíztosítjuk a barnulás lehetőségét.

A fekvő infraszaunánkban nemcsak fogyhatsz de a böröd is szép lesz és nem utolsó sorban ízűleti, reumatológiai, cellulit, megfázásos betegségek enyhítésén is segítséget nyújt.

Hullámmasszázs gépünkkel segíteni, könnyíteni tudjuk a fáradt, dagadt láb érzést, akik ülő munkát végeznek vagy mozgásszegény életmódot folytatnak, illetve mindenkinek aki szeretne felfrissülni.

A kozmetikánkban Pest megyében csak nálunk rendelkezésedre áll egy GIGI-QUADRO Time Machine nevezetű gép, amivel fantasztikus eredményeket lehet elérni az arcfiatalítás területén.
Ezenkívül még sok más lehetőség van ha üde, fiatalos és friss arcbőrt szeretnél.

A fodrászaink hajfelvarrást, hajújraépítést, és még nagyon sok fajta technikát alkalmaznak ahhoz, hogy szép és egészséges hajad legyen.

A körmöseink tartós és dekoratív körmöket készítenek rövid idő alatt, nem kell órákig a székben ülni és várakozni.

Több éve összeszokott csapatunk szeretettel vár üzletünkben, jelentkezz és kérj időpontot, hogy minél hamarabb elérd a célod, legyen önbizalmad, és büszke lehess önmagadra!

Szolgáltatások