Hely képe

Autóüveg Bázis

Cím:
Csepeli út 20. Szigetszentmiklós (Csepel), 2310
Telefon:
+36 30 979 1614; +36 30 603 7662
Email:
info@autouvegbazis.hu
Web:
https://autouvegbazis.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 17:00
Kedd:
08:00 - 17:00
Szerda:
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek:
08:00 - 17:00
Szombat:
08:00 - 12-00
Vasárnap:
-

Mobil Szerviz, Casco, Autóüveg fólia

Szélvédők beszerelve akár holnap már bruttó 13 000 Ft-tól Csepel határában! Hívjon bennünket időpont egyeztetésért akár most!

Kőfelverődés javítás modern eszközökkel? Velünk lehetséges!

A szélvédők egyik legnagyobb ellenségeinek a felpattanó kavicsok számítanak, hiszen a látszólag ártalmatlan kövecskék hatalmas sérüléseket tudnak okozni az autóüvegen, ha menet közben nagyobb erővel pattannak fel a szélvédőre. Téli időszakban ez még veszélyesebb, ugyanis a fűtés és a kinti hőmérséklet miatt nagyobb az esély arra, hogy a kőfelverődés komoly repedéseket okozhat az autóüvegen. Ha az Ön szélvédőjét is érinti ez a probléma, forduljon hozzánk bizalommal a kőfelverődés javításához!

A kőfelverődés javítását egy modern technológia alkalmazásával végezzük, ami nem más, mint a Glass Mechanix. Ez az innováció lehetővé teszi a precíz munkát, így a kőfelverődés javításának a végeredménye olyan, mintha soha nem sérült volna a szélvédő az apró kavicsok által. A Glass Mechanixnak köszönhetően nemcsak a pontos javítás garantált, hanem a rövid határidejű munkálatok is, így a kőfelverődés miatt nem kell napokig hanyagolnia a tulajdonosnak az autóját.

Tapasztalja meg Ön is a Glass Mechanix előnyeit a kőfelverődés javítását illetően, szolgáltatásunk igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

KÉRJE ÁRAJÁNLATUNKAT AMENNYIBEN BETÖRT, VAGY MEGREPED A SZÉLVÉDŐJE!

Természetesen bármely üvegre van szüksége, készséggel állunk rendelkezésre. Amennyiben napvédő sávos üveg van autójában annak színét se felejtse el megírni, hogy minél pontosabb és személyre szabott ajánlatot adhassunk. Munkatársaink munkaidőben 2 órán belül megküldik ajánlatunkat az Ön részére. Amennyiben szükséges kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot telefonon, amennyiben telefonszámát megadja. Előre is köszönjük, hogy megtisztel minket bizalmával.