Hely képe

Vizsgacentrum Kft. - Járművizsgáztatás- és javítás

Cím:
Andrássy Gyula u. 2. Dunaharaszti, 2330
Telefon:
+36 30 940 2726; +36 30 263 3424; +36 24 490 005
Email:
vizsgacentrum@pr.hu; dizel-technika@pr.hu
Web:
http://www.jarmuvizsgaztatas.hu/

Vizsgára felkészítés és vizsgáztatás helyben

  • Ingyenes műszaki vizsga előtti átvizsgálás
  • Eredetiségvizsgálat
  • Minden típusú személyautó javítása
  • Fék – lengés csillapító mérése
  • Diesel befecskendezők próbapadi vizsgálata, javítása

Erdélyi Rudolf autószerelő – a Vizsgacentrum és Dízeltechnika Kft- k tulajdonosa és ügyvezetője vagyok. Tanulmányaimat 1984-ben fejeztem be, azóta foglalkozom gépjárművek javításával. Szakmai fejlődésem lehetőségeit folyamatosan keresem, mely megszerzett tudásnak mind saját mind a cégeim szakmai színvonalának minőségi fejlődését elősegítsem az ügyfelek megelégedésére, mert számunkra az igazi mérőszám az elégedett visszatérő ügyfél.

1990 óta egyszemélyes vállalkozásként indultunk, majd később több fővel bővítettük létszámunkat, valamint műhelyünk helyisége, gépesítettsége is folyamatosan bővült, nőtt az egyre nagyobb igényeknek megfelelően. Minden típusú személy és kisteherautó javítását vállaljuk, lakossági és cégek részére. Egyik specialitásunk diesel rendszerek javítása, befecskendezők próbapadi vizsgálata beállítása. 2010 óta foglalkozunk műszaki vizsgáztatással is, minden 3,5 T összsúlyt meg nem haladó jármű részére valamint, motorkerékpárok és utánfutók vizsgáztatását is vállaljuk. A műszaki vizsga környezetvédelmi méréstét és felülvizsgálatát is elvégezzünk.

Előzetes időpont egyeztetés során műszaki vizsga előtt a járműveket díjmentesen átvizsgáljuk és amennyiben szükséges megjavítjuk. Igyekszünk ügyfeleinket gyorsan pontosan kiszolgálni.

Hívjon bizalommal, bennünk nem fog csalódni.