Hely képe

Éden Rent Személyszállító és Fuvarszervező Kft.

Cím:
Dózsa György út 86. Vecsés, 2220
Telefon:
+36 1 244 4888; +36 30 680 3952
Email:
crewcar@crewcar.eu
Web:
http://edengroup.hu/

Szolgáltatások

Belföldi és nemzetközi közúti fuvarozás 3,5 t. össztömegig, valamint személyszállítás

Az Éden Rent Kft. 2010-ben alakult azzal a céllal, hogy új színt hozzon az európai közúti szállítmányozás és személyszállítás piacára. A cég alapítói több évtizedes szakmai tapasztalatukra, valamint kiterjedt nemzetközi kapcsolataikra építve olyan nemzetközi vállalatot hoztak létre, amely működése első pillanatától méltó a figyelemre, és a folyamatos fejlődés ígéretét hordozza magában.

Cégünk két fő profilja a belföldi és nemzetközi fuvarozás 3,5 t. össztömegig, valamint személyszállítás 9 főig, Ügyfeleink egyedi igényei alapján optimalizált és versenyképes feltételekkel.

Közúti szállítmányozáson belül egyaránt foglalkozunk általános és sürgősségi csomagszállítással valamint gyűjtőfuvarozással és nagy értékű rakományok célba juttatásával.

Személyszállítási szolgáltatásunk kiterjed kisbuszokkal vagy akár személyautóval történő nemzetközi delegációk, V.I.P. vendégek, cégek ill. vállalatok teljes személyzetének,
nappali és éjszakai szállítására valamint repülőtéri transzferre is.

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleinkkel hosszú távú, valódi bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsunk ki, annak érdekében, hogy bármikor számíthassanak ránk, s így segítsük egymást a sikeres és nyereséges működésben valamint a további egyenletes fejlődésben.

Legfontosabb szempont számunkra Partnereink elégedettsége, ezért igényeiknek megfelelően dolgozzuk ki szolgáltatásainkat. Kiváló és hosszú távú kapcsolatra törekszünk Megrendelőinkkel, melynek alapja segítőkész diszpécser-ügyfélszolgálatunk és professzionális gépkocsivezetőink. Az eddig elért eredmények azt igazolják, hogy szükség van megbízható és kiegyensúlyozottan magas minőségű szolgáltatásainkra, kollégáink szakértelmére és rugalmasságára.

A további sikeres együttműködés reményében köszönjük leendő Partnereink bizalmát.

Üdvözlettel:

Éden Rent Kft.