Hely képe

Fer Trans ’96. Kft.

Cím:
Dózsa György utca 04. Tököl, 2316
Telefon:
+36 24 510 865; +36 30 950 8560
Email:
office@fertrans.hu
Web:
http://fertrans96.hu/

Eseti megbízással vállalunk fuvarokat Nyugat-Európába, valamint az Európai Unió egész területére. Heti rendszerességgel fuvarozunk Romániába és Bulgáriába. Rész, illetve komplett rakományokat egyaránt szállítunk. Felkészültek vagyunk mind száraz, mind hűtős áru fuvarozására.

Állatszállítói gépkocsiparkunkkal vállaljuk juh, kecske, marha, sertés szállítását minden irányban.

Cégünk jó hírnevének érdekében a személyszállítás rangjának, igényének és követelményeinek megfelelően, igyekszünk a lehető legjobb minőségű, esztétikus kivitelű autóbuszokat beszerezni. Folyamatosan megújuló és karbantartott járműparkunkkal mindenki számára minőségi szolgáltatást nyújtunk, korosztálytól függetlenül, versenyképes áron.

Vállalunk eseti megrendeléseket iskolák, intézmények, klubok, egyesületek számára; utazási irodák megbízásait, transzferek, kirándulások, körutak tekintetében mind belföld és nemzetközi útvonalon. Udvarias, rugalmas gépkocsivezetőink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Igény esetén utazásaink alatt a teljes felszereltség mellett büfét, utánfutót és síboxot is tudunk biztosítani.

Eseti megbízásaink mellett, szerződés szerinti munkásjáratokat is vállalunk. Gépparkunk ez esetben is a teljességre, minőségre törekszik. Gépkocsivezetőinket itt is a pontosság és precizitás jellemzi. Fontosnak tartjuk, hogy kollégái jó hangulatban kezdjék a munkanapjukat; illetve a munka utáni pihenés, már a felszállásnál elkezdődjön.