Hely képe

FULLDRIVE Autósiskola

Cím:
Deákvári fasor 6. Vác, 2600
Telefon:
+36 30 349 9186
Email:
info@fulldrive.hu
Web:
http://fulldrive.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
12:00 - 16:00
Kedd:
12:00 - 16:00
Szerda:
12:00 - 16:00
Csütörtök
12:00 - 16:00
Péntek:
12:00 - 16:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Vác, Balassagyarmat és Budapest környékén autós, motoros oktatás, akár online-kresz tanfolyammal.

A legnagyobb örömmel üdvözöljük Önt, kedves (leendő) Tanuló, a FULLDRIVE Autósiskola nevében!

Mindazon ismeretek megszerezhetők nálunk, amelyek nélkülözhetetlenek azok számára, akik bármilyen formában részt kívánnak venni a közlekedésben. Az eltelt több mint 10 év oktatási idő alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amit igyekszünk hatékonyan átadni Tanulóink számára úgy, hogy a nálunk megszerzett ismeret és tudás értékálló maradjon a későbbiek során is.
Szeretnénk mi lenni Vác és környékének az egyik legszívesebben látogatott Autós-Motoros Iskolája, ahol a Tanulók tényleg biztonsággal megtanulnak gépjárművet vezetni.

Ezúton is köszönjük a bizalmat annak a rengeteg Tanulónak, akik eddig a mi Oktatóinkat választottak!

Motoros (AM, A1, A1 B-vel, A2, A), személygépkocsis (B, BE), tehergépkocsis (C, CE), illetve autóbuszos (D) tanfolyami képzések folyamatosan indulnak. Iskolánk főként E-LEARNING oktatással működik, ami azt jelenti, hogy a mi közreműködésünkkel a Tanuló saját időbeosztása szerint számítógép előtt ülve tanulja meg az elméletet.

A különböző kategóriákról, valamint árainkról egyéb menüpontok alatt található pontos és bővebb információ. Kérjük, látogasson el oda.

Továbbá jogosítvánnyal rendelkezőknek gyakorlóórák adását és elméleti továbbképzését is vállaljuk minden kategóriában. Keressen minket bizalommal!

Szolgáltatásunk alapfilozófiája ennek a már nálunk megszerzett értékálló tudásnak a megőrzése, fenntartása és továbbfejlesztése, majd a gyakorlatban való maximális elsajátítása.

Célunk az, hogy a FULLDRIVE Autósiskolában tanulók a felkészítés eredményeként a legnagyobb biztonsággal és tudatossággal vegyenek részt a közlekedésben. Hiszem, hogy ezen törekvésünk sikerrel valósult meg az elmúlt időszakban. Igazolja ezt az a sok ezer Tanuló, aki oktatóinkat választotta. Törekvéseink sikerének biztosítéka a nálunk tanulók számára, hogy iskolánk valamennyi elméleti és gyakorlati Oktatója egytől-egyig tapasztalt “motoros” a szakmában.

AKCIÓINK:
– “C” és “CE” kategória megszerzését követően tanulóinknak munkalehetőséget ajánlunk!

Nálunk megszerezhető jogosítványok a különböző kategóriákra:

Segédmotorkerékpár (AM)
Motorkerékpár (A1)
Motorkerékpár (A1 B-vel)
Motorkerékpár (A2)
Motorkerékpár (A)
Személygépjármű (B)
Személygépjármű nehézpótkocsival (BE)
Tehergépjármű (C)
Tehergépjármű nehézpótkocsival (CE)
Autóbusz (D)