Hely képe

Fuji Japán Étterem

Cím:
Csatárka utca 45. Budapest 1025
Telefon:
+36 30 393 3000
Email:
restaurant@fujirestaurant.hu
Web:
http://www.fujirestaurant.hu/

Immáron 21 éve Magyarország első számú és máig is egyetlen igazi tradicionális Japán étterme, Japán Chef irányításával 2011-es év legjobb ázsiai étterem!!! Többszörös Best of Budapest díjas.

Autentikus japán konyha kizárólag különleges minőségű alapanyagokkal, amelyek természetes ízét az étkek elkészítése során nem csak megőrizzük, de ki is emeljük. A legmagasabb fokú gasztronómiai élmény elérésének érdekében a Fuji Étterem kivétel nélkül csak a legtisztább tengerekből, és mindig az évszaknak megfelelő alapanyagokat hozatja meg Vendégei számára. Az ételek elkészítéséhez természetesen biotermékeket használunk, valamint a csirkehús is biofarmokról származik. Az alapagyagok folyamatos frissessége alapvető kritérium konyhánkban. A ma már világszerte ismert Sushi és Sashimi mellett fontosnak tartjuk azt is megmutatni, hogy a meleg fogások éppúgy hozzátartoznak a tradicionális japán étkezési kultúrához, mint az előbbiek. Éttermünkben tehát számos melegkonyhai különlegességgel is találkozhatnak! Megismerkedhetnek az asztalnál készülő főzős ételekkel, mint pl Sukiyaki, Shabu-Shabu. Hétköznapokon Napi 3 fogásos gyors ebéd Menüinkkel várjuk már 1.990 Ft ért!

Várjuk szeretettel hagyományos tatami-szobánkkal (4 szoba 2-30 főig), Teppanyaki sarkunkkal, Sushi és Sashimi látványbárunkkal is. Kedvezményes Házhozszállítással és Party service-el is állunk szíves rendelkezéseikre legyen az privát avagy céges esemény.