Hely képe

KANPAI IZAKAYA JAPANESE BISTRO 2014

Cím:
Szent István krt. 17. Budapest 1055
Telefon:
+36 70 49 11105
Email:
kanpai@izakaya.hu
Web:
http://kanpaiizakaya.hu/

Magyarországon elsőként nyitja meg kapuit 2014. szeptember elején a Kanpai Izakaya Japán Bisztró. Az üzlet tulajdonosi hátterét  az a Fuji Japán étterem adja aki szintén első volt a japán vonatkozású vendéglátó hely(ek) nyitása kapcsán már 1991-ben! Sok tapasztalattal és rátermettséggel próbáljuk meg ezt az új hazánkban még nem  elterjedt IZAKAYA egységet működtetni és megkedveltetni.

A Kanpai szó jelentése egészségedre, az IZAKAYA szó jelentése egy olyan hely ami a söröző, étterem, bisztró keverékéből alakult ki Japánban és lett nagyon kedvelt szabadidő és szórakozó hely. Próbáltuk úgy kialakítani a helyet és a kínálatot is hogy az mind japán mind európai szemnek, szájnak tetszetős és élvezetes legyen.

Hangulatát tekintve barátságos, lendületes, életvidám japános motívumokkal és dekorációkkal kiegészítve próbálja meg elhozni kishazánkba a japán söröző-bisztró érzését. Különös hangsúlyt fektettünk a  tradicionális japán snack ételekre és a japán Shochu rövid alkoholokra, szakékra, sörökre, koktélokra, stb…Természetesen a Sushi és Sashimi is megtalálható látványkonyhai elemként az Izakayaban. Működését tekintve már 11.00 kor megnyitja kapuit és délben többféle gyors és kedvező árú ebéd menükkel várja vendégeit. Késői zárással 24.00 óráig tudnak akár munka után beülni egy jó csapolt sörre vagy egy könnyed japán koktélra.Természetesen az a la carte kínálat meglehetősen széles és sokféle tengeri, vegetáriánus és egyéb snack  finomságokkal várja kedves vendégeit.

Néhány példa a teljesség igénye nélkül: Sushi, Sashimi, Zensai, Edamame, Okonomi yaki, Gyoza, Karage, Teppan Yaki, Ramen, Udon, Soba, Yaki Tori, Kushi age, Wagashi,……

Várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődő vendéget!

Domoarigato Gozaimasta