Hely képe

GyerekCenter Dunakeszi Játszóház

Cím:
Nádas utca 8. Dunakeszi, 2120
Telefon:
+36 70 683 0767
Email:
dunakeszi@gyerekcenter.hu
Web:
http://gyerekcenter.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
10:00 - 20:00
Kedd:
10:00 - 20:00
Szerda:
10:00 - 20:00
Csütörtök
10:00 - 20:00
Péntek:
10:00 - 20:00
Szombat:
10:00 - 20:00
Vasárnap:
10:00 - 20:00
Gyerkőcöd jobban fog emlékezni a játszóházi kiruccanásra, mint a legutóbbi születésnapi bulira. Mert itt minden négyzetméteren biztos kaland és derű vár. Garantáltan unalommentes időtöltés az egész családnak.

5+1 mesés ok, amiért nálunk jobb a játék:

  1. 2500 négyzetméteres területen szabad a gazda! Ekkora terepen csak a mesefilmekben lehet játszani. Felnőttnek sem kevés, de egy gyerek számára ez akkora, mint egy egész földrész. Főleg, ha lépten-nyomon adódik valami újdonság.
  2. Trambulin, csúszda, ugrálóvár, hahó! Ilyesmivel még azok se dicsekedhetnek otthon, akik rózsapír hercegkisasszonynak vagy kis hercegnek születtek. Nálunk nem csupán a gyerekre méretezett, hanem minden képzeletet felülmúló méretű játéklehetőségek várnak. Olyan léptékben, mintha neked egy egész ország állna rendelkezésedre ahhoz, hogy személyes hobbidnak élj.
  3. Ugrálóvár, gokart- és focipálya. Itt a lehetőség, hogy a gyermekedet fejlődni, mosolyogva játszani, örömteli mozgás közben lásd. Nálunk mindig egymásra találnak a gyerekek, barátságok szövődnek, és legközelebb már együtt érkeznek játszani. Hadd tomboljon a gyermeked a többiekkel ott, ahol nem érheti baj!
  4. Kellemes fáradtság: van ilyen. Ha képességeinket edzettük, és játékosan fejlesztettük magunkat, nem kimerültséget érzünk, hanem nyugodt derűt. Ez az élmény a gyerekek számára naponta elérhető. Este pedig tutira könnyen megy a lefekvés!
  5. Bármilyen napon, bármilyen időben számíthatsz ránk. Meghiúsult a kirándulás, mert zuhog az eső? Nem kell a tévé előtt unatkozni, hiszen a játszóház egész területe fedett, így akármilyen mínuszok röpködnek is kint, a kicsik bent pólóban rohangászhatnak. Hétvégén, még vasárnap is nyitva tartunk!  +1  Együtt játszhattok, mert nálunk nem tilos a szülőnek se az, ami a gyereknek szabad. És fordítva! A játékban nincsenek korosztályok, csak önfeledt játékosok. Te is biliárdozhatsz, csocsózhatsz, pingpongozhatsz, és püfölheted a játékgépeinket egyedül vagy a gyermekeddel együtt, ha játszani vágysz. Felmászhatsz vele a trambulinra, és ő veled jöhet felfedezni gyermekkorod kedvenc játékait. Együtt lehettek a közös örömben.

Játszóházi kiruccanás – biztos siker

Gyertek el a Gyerekcenterbe, ahol gyereked elemében érezheti magát. Meglepetésben lesz részed. Ennyi jókedvet és friss erőt sehol máshol nem látsz. Miközben csemetéd kedvére tombol a legnagyobb biztonságban, neked 5 percnél több jut egy jó kávéra és egy kis beszélgetésre a büfében. Szokatlan, nemde? Pedig igaz!

Örökmozgók figyelem! Vár a játszóház

Örökmozgókra terveztük a játékteret, nem átlagos igényre. Mert átlagos gyerek nincs. Számíthatsz arra a derűtöbbletre, amit a gyermeked képes neked, a „komoly” felnőttnek megmutatni, ha végre újra elemében érezheti melletted magát.

A legszuperebb játszóház nyitvatartása 

Hétfőtől vasárnapig reggel 10-től este 20-ig áll a bál.Mi mindenre nyitottak vagyunk, ami színtiszta mulatság, jó móka, családi szórakozás. Ez nálunk a felhőtlen örömködés programja! Gyere, meglátod!