Hely képe

Trim.hu - rendezvényszervezés, szabadidős eszközök és játékok bérbeadása

Cím:
Petőfi Sándor utca 37. Diósd, 2049
Telefon:
+36 70 335 1831
Email:
info@trim.hu
Web:
http://trim.hu/

1999 óta foglalkozunk szabadidős eszközök bérbeadásával, a kapcsolódó programok szervezésével és lebonyolításával. 2001-től a piacvezető cégek között elsőként építettünk ki olyan eszközparkot, mely alkalmas komplett rendezvények (családi nap, partnertalálkozó, csapatépítés, egyéb céges és magán események) lebonyolítására. 2012-re több mint 250 különböző aktivitást felölelő játékparkot állítottunk össze, melynek minden eleme ÉMI-TÜV engedéllyel rendelkezik. 6 teherautóból álló logisztikai hátterünk és több mint 500nm-es raktárunk lehetővé teszi, hogy megrendeléseket az ország egész területén – egyszerre többet is – vállaljunk.

Az elmúlt 15 év során – szakmai megrendelőinkkel együttműködve – több mint 4000 rendezvény lebonyolításában vettünk részt.

Munkája során bizonyára Ön is arra törekszik, hogy ügyfeleinek magas színvonalú, egyedi szolgáltatásokat nyújtson és ezzel hosszútávon megtartsa őket. Kínálatunkban megtalálhatóak a felfújható, extrém, vidámparki, party, sport- és mind azon játékok, melyek a szabadidő aktív eltöltésére alkalmasak. Azonban az állandó megújulás, a programok frissítése és a meglévő ügyfelek elkápráztatása egyre nehezebb feladat. Reményeink szerint ebben tudunk Önnek segíteni, munkatársaink szakmai hozzáértésével és saját eszközparkunkkal.

Szabadidős eszközöket, játékokat szeretne bérelni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Keressen fel minket bátran!