Hely képe

Teka Magyarország Zrt.

Cím:
Terv u. 92. Mosonmagyaróvár, 9201
Telefon:
+36 96 574-500; Vevőszolgálat: +36 80 474 574
Email:
info@teka.hu
Web:
https://teka.com/

MOFEM.HU

TEKA.COM

A Teka Magyarország Zrt. hazánk nagy tradíciókkal rendelkező csaptelep és szerelvény gyártója, a víz és gázfelhasználású golyóscsapok európai előállítója, a Teka konyhatechnikai termékek hazai forgalmazója. A több mint egy évszázada összegyűjtött tapasztalat és szaktudás nem csak a cég, de az egész magyar ipari kultúra része.

A sikertörténet 1900-ig vezethető vissza, amikor a gyártás és termékfejlesztés kultúrája elkezdődött az Osztrák-Magyar Monarchia területén. Az évtizedek során több változáson keresztül formálódott azzá, amit ma sokan MOFÉM-ként ismernek, és gyakran ipari Hungaricumként is neveznek.

A MOFÉM nem csupán egy magyar márkanév a szerelvénygyártás történetében, hanem mindannak a szimbóluma, amit az emberi alkotási vágy megvalósulásának neveznek. Egy legenda, amely nem csak a csaptelepekről, de az azokat létrehozó emberekről is szól.

A Teka Magyarország története az itt dolgozó emberek krónikája, melyek generációkról generációkra íródtak. Ez a sikertörténet elképzelhetetlen lenne nagyszerű partnereink nélkül.

Köszönettel tartozunk nekik, és mindazoknak, akik bíznak bennünk és termékeinket választják!

„Jobbá, szebbé tenni a világot, új dolgokat alkotni miközben vigyázunk arra a környezetre, ahol dolgozunk. Ahol élünk! Ez a MOFÉM küldetése!” /Dohovics László, Értékesítési igazgató/

Köszönjük, hogy a magyar szakértelmet választja!