Hely képe

Balluff-Elektronika Kft.

Cím:
Pápai út 55. Veszprém, 8200
Telefon:
+36 88 546 300
Email:
saleshu@balluff.hu
Web:
https://www.balluff.com/

A Balluff GmbH a szenzortechnika terén szerzett több mint 50 évnyi tapasztalatával a világ vezető pozíciójú beszállítója.

Innovatív automatizálás. Magas minőséggel és személyes odaadással.

A Balluff egy négy generáció óta családi tulajdonban levő középvállalat, melyet egy kis német településen, Neuhausen auf den Fildern-ben alapítottak Stuttgart közelében. Innen indult a cég fejlődése, mely mára egy világviszonylatban is vezető globális piaci szereplővé nőtte ki magát.
Az évtizedes hagyományokkal és nagy múltú ügyfélkapcsolatokkal rendelkező vállalat folyamatosan irányt mutat partnereinek és élen jár a fejlesztésekben.

Vállalatunk rendkívül korán nyitott a nemzetközi piacok felé. A 80-as évek elején a Balluff volt az első és sokáig az egyetlen érzékelőgyártó, amely saját gyártással rendelkezett Brazíliában. Napjainkban a Balluff már nem csupán Neuhausenben van otthon, hanem Európában, Ázsiában, Észak- és Dél-Amerikában, valamint minden más fontosabb piacon is – világszerte összesen 68 országban. Ennek köszönhetően tudjuk jobban megérteni és kiszolgálni ügyfeleinket. Pontosan azt nyújtjuk nekik, amire szükségük van: kiváló minőségű érzékelési, azonosítási és hálózati megoldásokat, valamint szoftvereket az automatizálás minden területén.

A termékek minőségét illetően a Balluffnak saját elképzelései vannak. Ezt mi Balluff minőségnek nevezzük, ami egy olyan – az érvényben levő normákat túlteljesítő – magas színvonal, amely nem csak a termékekre, hanem tanácsadói- és szerviz szolgáltatásainkra is érvényes.

Ügyfeleink különleges elkötelezettségünket is megtapasztalhatják, amellyel feléjük fordulunk, amellyel teljesítjük az igényeiket, elfogadjuk kihívásaikat, és amellyel jövőbe mutató technológiákat fejlesztünk a számukra. Mi a Balluffnál ugyanis tudjuk, hogy ha ügyfeleink felkészülten néznek a jövőbe, akkor mi is. Mindezek alapján lett ez a Balluff mottója: Innovatív automatizálás.

Szolgáltatásaink köre: Sikeres automatizálási megoldások, melyek előbbre viszik vállalkozását.

A Balluff automatizálási megoldásokra kiterjedő kompetenciája valóban átfogó. Szinte nincs is olyan alkalmazás vagy ágazat, melyhez a Balluffnak ne lenne már kész megoldása kifejlesztve és legyártva. Legyen szó személyre szabott kis szériáról vagy akár 30 éves múltra visszatekintő üzleti partnerről.

Termékek és rendszerek az automatizálás minden területe számára

elektronikus és mechanikai érzékelők
forgó és lineáris útmérők
azonosító rendszerek
nagy teljesítményű hálózati rendszerek az ipari kommunikáció számára