Hely képe

Vajda Művek Kft.

Cím:
Győri út 60. Veszprém-Kádárta, 8411
Telefon:
+36 88 458 122; +36 88 583 441
Email:
info@vajdamuvek.hu
Web:
https://www.vajdamuvek.hu/

A társaság alapelve: a megrendelő teljes körű megelégedettségének elérése kiváló minőség, pontos, határidőre történő teljesítés, elérhető árak biztosításával.

A Vajda Művek Kft. 1996-ban alakult fémiparban szakmai tapasztalattal rendelkező magánszemélyek társulásával. Munkánk eredményeként dinamikusan fejlődünk. Jelenleg 24 állandó munkatársunkkal elégítjük ki megrendelőink igényeit, de nagyobb feladatoknál segítségünkre vannak alvállalkozóink is.

Főtevékenységünk a robotos alkalmazások, és az egyedi gépgyártás. Partnereinknél felmerülő gépészeti feladatok teljes körű kezelésével foglalkozunk.
Segítünk a feladat pontos meghatározásában, koncepciókat dolgozunk ki, majd az elfogadott megoldáshoz 3D CAD tervet készítünk, legyártjuk, telepítjük és üzembe helyezzük gépeinket/berendezéseinket. Igény szerinti karbantartást és alkatrészpótlást is biztosítunk.

További szolgáltatásunk:

  • gyárak költöztetése
  • üzemcsarnokok, gyárak 3D felmérése
  • projectvezetés
  • mérnöki szolgáltatások
  • új gyár gépészeti és villamos telepítése
  • szállítószalagok, hevederek, műanyag tagos láncok forgalmazása
  • speciális görgős láncok értékesítése

A minőségi szolgáltatást és pontosságunkat külső, minősítő cégek is elismerik. A Bisnode Magyarország 2013. éves eredményünk alapján a legmegbízhatóbb kategóriába sorolta cégünket:

“Magyarország legmegbízhatóbb cégei között üdvözöljük az Ön vállalatát. Jelenleg ma az országban csupán a cégek 9,82 %-a jogosult valamely Bisnode tanúsítvány felhasználására. „AAA” Bisnode tanúsítvány használatával élhet, mellyel jelezheti, hogy az Ön cége Magyarország vállalkozásainak legjobb 0,63 %-ába tartozik.”