Hely képe

Halvorsen Motech Kft.

Cím:
Bereki u. 1. Mosonudvar, 9246
Telefon:
+36 96 566 010
Email:
motech@motech.hu
Web:
http://www.halvorsenmotech.com/

Szolgáltatások:

 • Felületkezelési eljárások
  Roncsolásmentes anyagvizsgálat
  Speciális alapanyagok hegesztése
  Hőszigetelés

Termékek

 • Épület acélszerkezet
  Hőcserélők
  Tartályok
  WHRU
  Emelőművek
  Hídszerkezet

Mivel foglalkozunk…

Elsődleges tevékenységünket az acélszerkezet-, emelőberendezés- és nyomástartó edény gyártást az osztrák határ mellett, Mosonudvaron végezzük. Az M1-es autópálya közelsége nagy előnyünkre szolgál túlméretes szerkezetek gyártása esetén.

Termékeink kiváló minőségére magas szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink, saját anyagvizsgáló laborunk és minőségbiztosítási személyzetünk ad garanciát. A korszerű anyagminőségek feldolgozásából fakadó kihívások kezelése nem jelent akadályt, ezen a területen is jelentős mennyiségű tapasztalattal, eljárással rendelkezünk.

Az 1989-ben alapított cég közel 30 éves gyártói tapasztalattal, valamint összesen 14 000 m2 gyártóterületű daruzott csarnokkal rendelkezik. Fő profilunk könnyű- és nehézacélszerkezetek, nyomástartó edények, ipari technológiákat kiszolgáló berendezések gyártása, felületkezelése.

2012-ben nemzetközi szintre léptünk, amikor a norvég székhelyű, az olaj- és gáziparban komoly múlttal rendelkező Halvorsen Group részévé váltunk. Egy ilyen jelentős Cégcsoport megtisztelő figyelme megerősített bennünket azon meggyőződésünkben, hogy a nemzetközi piacon is megfelelő minőséget, szakértelmet és elhivatottságot képviselünk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, tájékozódjon honlapunkon, továbbá a megadott elérhetőségek valamelyikén keressen fel bennünket vagy látogasson el személyesen telephelyünkre!