Hely képe

BükkösMed Gyógyászati Segédeszköz és Egészségmegőrző Szaküzlet

Cím:
Vasúti Villasor 14. Szentendre, 2000 (a foci pálya után)
Telefon:
+36 26 309 223
Email:
info@bukkosmed.hu
Web:
https://www.bukkosmed.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
09:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-
Gyógyászati segédeszközök, otthonápolási termékek szaküzlete Szentendrén. Egyedi talpbetétek számítógépes talpvizsgálat alapján. Salus gyerekcipők

A BükkösMed Gyógyászati Segédeszköz – Egészségügyi webshop és szaküzlet magyar tulajdonú családi vállalkozás. Közel 15 éve foglalkozunk egészségügyi-gyógyászati termékek forgalmazásával. Számos termékcsoport és márka magyarországi bevezetését végeztük el sikeresen.

Megszerzett széles körű szakmai tudásunkkal üzletünket, a 2015 novemberében megnyitott BükkösMed Gyógyászati Segédeszköz és Egészségmegőrző Szaküzletet egy olyan hiteles, az érdeklődőknek teljes körű szaktanácsadást biztosító helynek szánjuk, ami nem csak egy üzlet a sok közül.

Segítséget szeretnénk nyújtani az egészségükkel időben törődni kívánó, vagy már kialakult problémákkal küzdő embereknek egyaránt. Megtalálni a számukra leginkább megfelelő megoldást. Mi tudjuk, hogy nagyon sok lehetőség van egészségünk megóvására, egy sokkal jobb életminőség biztosítására.

Nem lehet elhanyagolni magunk és családunk egészségét, mert hosszú távon ez beláthatatlan következményekkel jár. Hisszük, hogy érdemes azért dolgozni nap mint nap, hogy segítsünk embertársainknak, Önöknek megőrizni legféltettebb kincsüket, a családjuk és önmaguk egészségét. Vagy ha már megtörténik a baj, jobb, élhetőbb életminőséget biztosítani minél hosszabb ideig.

Jó egészséget kívánunk Önöknek!

Fő termékcsoportjaink:

Az üzletben nem minden termék van raktáron. Az igényelt termékeket rövid határidővel beszerezzük, ha azok éppen nincsenek készleten. Kérjük konkrét igény esetén telefonon vagy e-mailben érdeklődjön a keresett termék aktuális elérhetőségéről.

A kiválasztott termékeket meg is rendelheti otthonából kényelmesen. A házhoz szállítás díja banki utalás vagy bankkártyás fizetés esetén 20.000 Ft összeghatárig mindössze 990 Ft. 20.000 Ft felett a szállítás ingyenes az ország egész területére.

Várjuk Önt szeretettel üzletünkben személyesen, vagy érdeklődhet telefonon, e-mailben konkrét kérdésével termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban.
Az üzlet Szentendre HÉV végállomás közelében, a Vasúti Villasor 14 szám alatt található a foci pálya után bal oldalon.
Az üzlet előtt 6 parkoló hely található, melyet vásárlóink használhatnak.
Ha interneten rendel, igyekszünk a választott termékek rövid szállítási határidővel elküldeni Önnek. Csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti Önnek, de választhat GLS csomag átvételi pontot is a megrendelt termék átvételére.