Hely képe

Viki Optika

Cím:
Simor János utca 48. Esztergom, 2500
Telefon:
+36 30 513 5970; +36 33 314 917
Email:
vikioptika@gmail.com
Web:
http://www.vikioptika.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 16:30
Kedd:
08:00 - 16:30
Szerda:
08:00 - 16:30
Csütörtök
08:00 - 16:30
Péntek:
08:00 - 16:30
Szombat:
08:00 - 12:00
Vasárnap:
-

Szeretettel várjuk Önt diszkrét, elegáns optikai üzletünkben Esztergomban és Dorogon. Üzleteinkben versenyképes árakkal, folyamatosan megújuló, széles választékú árukészlettel, rendszeres akciókkal várjuk a kedves vásárlóinkat.

Bemutatkozás
Magyarországon az emberek szemének az esetek 60%-ban van valamilyen fénytörési hibája. Az éleslátás hiánya zavarhatja a napi feladatok elvégzését, ami rohanó világunkban különösen hátrányos lehet. A látással szemben támasztott követelmények egyre nőnek, gondoljunk a gyorsuló közlekedésre, a feszített computeres munkára, a sok mesterséges fényre, illetve a számos stresszre, ami igénybe veszi szemünket. Vállalkozásunk fő tevékenysége a látás felmérése és egyénre szabott optimalizálása, melyhez a legmegbízhatóbb technológiákat alkalmazzuk.

Látásvizsgálat
Üzletünkben magasan képzett szakemberek állnak rendelkezésére annak érdekében, hogy a legmagasabb színvonalon elégítsük ki vásárlóink igényeit. Kellemes környezetben, igényes kiszolgálással várjuk hozzánk ellátogató ügyfeleinket. A közel húszéves szakmai tapasztalat fiatalos lendülettel párosulva alapot teremtett a mai modern látszerészeti és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez. Üzletünkben a Semmelweis Egyetemen végzett optometrista végez látásvizsgálatot, illeszt kontaktlencsét.A hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait. Az egynapos kontaktlencsétől a legmodernebb multifokális szemüveglencséken át a monitorvédő szemüvegekig minden termékünk magas színvonalú minőségi feltételeknek tesz eleget, melynek célja az elégedett, visszatérő vásárló.

Gyermek szűrővizsgálat:
3 hónapos kortól 12 éves korig gyermekek részére kifejlesztett komputer segítségével tudjuk szűrni, hogy az Ön gyermekének látásélessége megfelelő vagy sem. A computeres látás ellenőrzés ma már minden vizsgálati módszer kiindulási pontja. Fejfájásra, kettős látásra panaszosoknak ajánlott a binokuláris látásteszt.

A vizsgálat menete:

  • A páciens általános kikérdezése, a látásával és egyéb egészségügyi problémáival kapcsolatban, és ennek rögzítése.
  • A látásélesség vizsgálat egy computeres méréssel kezdődik. A számítógépes mérés objektív vizsgálat, rendkívül fontos kiegészítő része a szemvizsgálatnak.
  • Szubjektív lencsepróba teszt következik, amely során meghatározzuk a távoli- az olvasó- és a munkakorrekciót.
  • Felírjuk a szükséges szemüveget, majd tanáccsal látjuk el a választható speciális lencsetípust illetően.
  • Szemfenék vizsgálatot a szemüveg felírása után végzünk, szemtükörrel. Ezt a vizsgálatot a szembetegségek, ill. a szervezet más megbetegedésének felismerése és korai kezelése teszi indokolttá. (cukorbetegség, magas vérnyomás, szürke hályog, zöldhályog).
  • Ha valamilyen kóros elváltozást találunk a háttérben továbbirányítjuk a megfelelő szakorvoshoz.
  • Tájékoztató jelleggel meg tudjuk nézni, hogy jó-e a színlátása.