Hely képe

Rezsnák Optika

Cím:
Széles u. 7211. hrsz. Solymár, 2083 (Széles és Terstyánszky út sarkán)
Telefon:
+36 26 330 314; +36 30 984 6497
Email:
rezsnak@gmail.com
Web:
https://www.rezsnakoptika.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
10:00 - 18:00
Kedd:
10:00 - 18:00
Szerda:
10:00 - 18:00
Csütörtök
10:00 - 18:00
Péntek:
10:00 - 18:00
Szombat:
egyéni időpont egyeztetés
Vasárnap:
-

Szemüvegkészítés, -javítás,Napszemüvegek forgalmazása,Szemvizsgálat,Komputeres szemvizsgálat,Kontaktlencse illesztés és értékesítés,3D szemüveglencse tervezés,Kiemelt AXA Partner,szemüvegkeretek, napszemüvegek, kontaktlencsék és kiegészítők

Szemvizsgálat

Szemvizsgálónkban Önnek lehetősége nyílik magas fokú látási korrekció megállapítására. Továbbá egy olyan különleges eljárásra is (ploateszt), melynek segítségével olyan látásból eredő panaszokon is tudunk segíteni, mint a migrénes fejfájás, fokozott fényérzékenység, diszlexia, fáradékonyság. A korrekció megállapításán túl pontos képet kaphat a szemfenéki képéről, diabétesz, magas vérnyomás, valamint egy igen korszerű technika segítségével pontosan megállapítható a szemnyomása, amely olyan alattomos betegségre deríthet fényt, mint a zöldhályog (glaukoma); a legkorszerűbb géppel, anélkül, hogy szemgolyóját érintenénk.

Kedves leendő és jelenlegi vásárlóim, ügyfeleim!

Engedjék meg, hogy néhány mondatban bemutatkozzam és figyelmükbe ajánljam cégemet és tevékenységeimet.

1992 óta vagyok látszerész, 2000-ben szereztem Optometrista (szemvizsgáló és kontaktológus) diplomát a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Foiskolai karán. Folyamatosan képzem magam, hogy a legmodernebb eljárások, módszerek és technológiák szolgálhassák az Ön látását.

Tíz évvel ezelőtt, 1997-ben nyitottam üzletemet Solymáron. Jelenleg is itt várom Önöket egy igazán otthonos légkörű, a hagyományos kereskedelem minden előnyét felvonultató szalonomban. Fontosnak tartom a magas szakmai képzettséget, az egyedi igényeket kielégítő, személyre szabott kiszolgálást és figyelmet, melyet mára több ezer vizsgálati karton igazol. Megtisztelő bizalmukat ezúton is köszönöm.

Személyesen válogatom a legutolsó divat szerinti, megbízható minőségű árukészletemet, garantálva ezzel a gondtalan és örömteli szemüveg- kontaktlencse- és napszemüveg viselést. Kapcsolatban állok szinte az összes Magyarországon elérhető, az optikai szakmában dolgozó képviselettel és beszállítóval. Így lehetőségem nyílik a legmegfelelőbb megoldás megtalálására egyedi igényeknél esetében is. Széles termékválasztékkal várom a gyermekeket is, hiszem náluk különösen fontos, a tartós, szívesen hordott szemüveg.

Vizsgálómban a legújabb generációs műszerezettség mellett, 2005 óta vásárlóim rendelkezésére áll – a Zeiss által kifejlesztett – a térség egyetlen szem-welness készüléke, melynek segítségével tökéletes, igazán magas látáskomfortot biztosító szemüvegek készülnek.

Célom, hogy tudásom, tapasztalatom és empátiám segítségével mindenkit megismertessek a lehető legkomfortosabb látás élményével.

Várom tisztelettel!