Hely képe

HUMAN BioPlazma Kft.

Cím:
Táncsics Mihály út 80. Gödöllő, 2100
Telefon:
+36 28 53 22 00
Web:
http://www.kedrion.hu/

A HUMAN BioPlazma Kft. egy vérplazma gyűjtésével és frakcionálásával foglalkozó nemzetközi cégcsoport, a Kedrion Csoport tagja. A cégcsoport fő tevékenysége emberi vérplazma alapú gyógyszerek előállítása és forgalmazása olyan súlyos betegségben szenvedők számára, mint például a hemofília vagy az immunrendszer betegségei.

A Kedriont 2001-ben alapították Olaszországban, de a cég gyökerei évtizedekkel korábbra nyúlnak vissza a vér és plazma alapú termékek gyártása területén.  A Kedrion családi többségi tulajdonú vállalat, nem csupán azok jólétére helyez hangsúlyt, akik termékeit használják, hanem azon emberekére és közösségekére is, akik részt vesznek ezeknek a termékeknek az előállításában. A HUMAN BioPlazma 2008-ban lett a Kedrion Csoport tagja, de gyökerei egészen 1922-ig nyúlnak vissza, amikor a cég elődje, a Phylaxia Vakcina Gyártó Vállalat megalapította Humán Osztályát Budapesten.

A HUMAN BioPlazma saját plazmagyűjtő állomásain gyűjt emberi vérplazmát aferezis technológiával, továbbá a társaság az Országos Vérellátó Szolgálat partnereként a teljes véradásból származó, transzfuziológiai célra nem szükséges, fölös mennyiségben előállított plazmát veszi át továbbfeldolgozásra.

Mára a Kedrionnal teljes egységet alkotunk: közösek a vállalásaink és egyetértünk a minőségi termékben, a közösségben és a magas szakmai tudással rendelkező munkaerőben rejlő értékek fontosságában.