Hely képe

Biopont Kft

Cím:
Biopont utca 1. Ercsi, 2451
Telefon:
+36 1 242 1927
Email:
biopont@biopont.com
Web:
https://biopont.hu/

Piacvezető a bio élelmiszerek gyártásában és forgalmazásában. Keresd bio webáruházunkat!

Termékeink:

Az egészséges életmód követőinek ez a márkajelzés garancia a minőségre, a hitelességre.

A Biopont Kft. Magyarország piacvezető bioélelmiszer-gyártó és forgalmazó vállalata.
Az 1997-ben alakult cég elsődleges célja, hogy termékeivel teljesebbé tegye fogyasztói életét, segítse az egészséges életmód, a tudatos táplálkozás és a környezetbarát szemlélet minél szélesebb körben történő megismerését. A folyamatosan bővülő termékkínálatban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származó bio- és reformélelmiszerek találhatóak meg, több mint 20 féle termékcsoportban.

A termékek 100 %-osan növényi eredetűek, mentesek mindennemű szintetikus anyagtól, tartósítószerektől, színezőanyagoktól. A Biopont magyar tulajdonú cégként törekszik a magyar alapanyagok felhasználására is, kulcsfontosságú a hitelesség és az eredetiség. Az organikus termékek előállítása szigorú kritériumok alapján történik, a szabályozás magában foglalja a termelés, a feldolgozás, a gyártás minden lépését. Az alapanyagok kizárólag ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származnak, a termékek előállítása során szigorúan tilos mesterséges vegyszereket, adalékanyagokat alkalmazni. A természetesség megőrzése a cél, így nem csupán teljes értékű, ízletesebb, magasabb vitamin- és ásványi anyag tartalmú élelmiszereket kapunk, hanem egészségünket és környezetünket is megóvjuk a káros vegyi anyagoktól.

A Biopont termékei ma már országszerte, sőt határainkon túl is ismertek és elismertek. Számos hiper- és szupermarketben (Tesco, Auchan, Spar, Interspar, CBA), bio szaküzletben és drogériában (DM, Rossmann) is széles választékban beszerezhetőek a termékek.

Az egészséges életmód térhódításának köszönhetően ma már egyre több fogyasztó életében helyet kapnak a növényi tejhelyettesítők, a bio gabonafélék, biolisztek, bio gyümölcs- és zöldséglevek, valamint az extrudált termékek. A folyamatosan bővülő termékkínálat kicsik és nagyok igényeit egyaránt kielégítik.

A Biopont bio- és natúr termékei nagy segítséget nyújtanak az étel intoleranciával élőknek is, hiszen glutén- és laktózmentes étrendhez is sok alapanyagot és nassolnivalót találhatnak a kínálatban. A vegetáriánus életmód hívei is kedvükre válogathatnak a jótékony hatású, természetes, tápanyagokban gazdag élelmiszerek között a Biopont termékei között.

Köszönjük belénk fektetett bizalmát, reméljük még sokáig vásárlóink körében tudhatjuk!