Hely képe

Albanna Vision Centre Kft. - Optika

Cím:
Fő út 8. Taksony, 2335
Telefon:
+36 20 268 2779
Email:
info@albannaoptika.hu
Web:
http://www.albannaoptika.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
10:00 - 18:00
Kedd:
10:00 - 18:00
Szerda:
10:00 - 18:00
Csütörtök
10:00 - 18:00
Péntek:
10:00 - 18:00
Szombat:
09:00 - 12:00
Vasárnap:
-

Optika üzletünk Taksonyban a Fő úton található, és azzal a céllal nyitottuk meg, hogy meglévő és leendő ügyfeleinknek személyre szabott, egyedi kiszolgálást nyújtsunk a szemüvegvásárlás és kiegészítők során.

Termékeink, szolgáltatásaink:

 • magas szaktudás, több, mint 10 éves szakmai tapasztalat
 • ingyenes látásvizsgálat
 • korrekt árak
 • gyermek csomagajánlatok
 • szemüveglencsék (Zeiss, Essilor, Hoya, Clex)
 • szemüvegkeretek és kiegészítők
 • minőségi áruválaszték
 • saját műhely
 • szemüveg akár 1 óra alatt!
 • szemüveg javítása, lencse csere
 • kontaktlencsék és kiegészítők

Mai rohanó világunkban a szemüveg már nem csak látásjavító eszköz, hanem divatos viselet is, ezért fontosnak tartjuk, hogy a magas szaktudás mellett, kivételes figyelemmel segítsük vásárlóinkat a nekik megfelelő keret és lencse kiválasztásában.

Üzletünkben az ingyenes látásvizsgálat és személyes tanácsadás mellett korrekt árakat is kínálunk, amely a legjobb minőségű szemüveglencsékkel és keretekkel is megvalósítható. A gyermekek is fontosak számunkra, ezért számukra külön csomagajánlatot kínálunk.

Szemüveglencséink csak és kizárólag kiváló minőségű világmárkák, mint a Zeiss, Essilor és Hoya valamint az itthon újdonságként szereplő Clex.

Saját műhellyel és szemüveglencse készlettel rendelkezünk, melynek köszönhetően szemüvegét akár 1 órán belül elkészíthetjük itt helyben, és családias körülmények között meg is várhatja kész szemüvegét, miközben megvendégeljük egy finom teára.

Én magam, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, de gyakorlatilag gyerekkorom óta szívtam magamba a látszerész szakma minden mozzanatát. Édesapám szemész, aki a családi vállalkozást 1968-ban indította el, és ma is aktívan dolgozik.

Az elmúlt években külföldön dolgoztam, mint látszerész és olyan tapasztalatokat, tudást, szemléletmódot szereztem, melyet ma itthon szeretnék kamatoztatni és továbbadni vásárlóimnak.

Az üzletünkben lévő áruválaszték, legyen az szemüveglencse, szemüvegkeret vagy bármilyen kiegészítő, magam választom ki és ellenőrzöm a minőséget, ezért csak és kizárólag a legjobb minőségű termékeket kínáljuk eladásra ugyanakkor megfizethető áron a realitások talaján maradva.

Fontosnak tartom, hogy tudásom napra kész legyen, hiszen így tudom a legtöbbet nyújtani vásárlóim számára. Ezért gyakran részt veszek nemzetközi optikai kiállításokon (Milánó, London, Hong – Kong, Guangzhou, Szöül, Bangkok) is, ahol a világ minden pontjáról gyűlnek össze a szakma kiválóságai és gyártói, jó alkalmat teremtve a tapasztalat cserére, a legújabb trendek megismerésére és a legjobb ajánlatokra. Ezek alapján, az üzletünkben lévő termékek közvetlenül a gyártótól érkeznek.

Szeretettel várjuk üzletünkben, forduljon hozzánk bizalommal!