Hely képe

FizioCare gyógytorna - Vác

Cím:
Görgey Artúr u. 29. Vác, 2600
Telefon:
+36 30 827 8876
Email:
fiziocare.vac@gmail.com
Web:
http://www.gyogytorna-vac.hu/

A FizioCare Kft.-t azzal a céllal alapítottuk, hogy fizioterapeuta-gyógytornászaink összehangolt munkája által, nyugodt és barátságos környezetben adjuk meg pácienseinknek azt, ami mindenki számára a legfontosabb érték: az egészség.

Magasan képzett, tapasztalt szakembereink és a személyre szabott kezeléseink a garancia arra, hogy Ön magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesüljön.
Bizalmi légkörben kívánjuk megteremteni a teljes gyógyulás lehetőségét. Kollégáink teljes figyelmükkel betegeikre fókuszálnak, megértik és feltárják mozgásszervi betegségeik gyökerét és a valódi problémát kezelik.

 • Mozgásszervi állapotfelmérés
  Egyéni manuális terápia
  Porckorongsérv terápia
  Műtét utáni rehabilitáció
  Scoliosis (gerincferdülés) terápia
  Funkcionális tréning
  Sportrehabilitáció – prevenció
  Csoportos gyermek- és felnőtt gerinctorna

Részletek a FizioCare Kft. Szakmai Programjából:

„Alapvető célunk, hogy embertársaink minél szélesebb spektrumban élhessenek az egészséges élethez való jogukkal. A küldetésünk megfogalmazásával, meghatározásra kerültek azok az erkölcsi normák, szakmai célok, melyeket a mindennapi munkánk során követni kívánunk.”

„Szolgáltatásunk célja, hogy az ellátásra szorulók, személyre szabottan, szakszerű ellátásban részesüljenek. Nagy hangsúlyt fektetünk a mozgásszervi betegségek megelőzését, az egészséges életvitelt elősegítő ellátásokra, az emberi szervezetet intenzíven igénybe vevő munkahelyi hatások, valamint a versenyszerű – és szabadidős tevékenységek folytatása alatt felmerülő sérülések és krónikus elváltozások megelőzésére, azok kialakulása esetén a szakszerű rehabilitációra.”