Hely képe

Zöld Bioportál

Cím:
Remsey krt. 18. Gödöllő, 2100
Telefon:
+36 20 516 5016
Email:
borkerag@gmail.com
Web:
http://www.zoldbioportal.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
09:00 -18:00
Kedd:
09:00 -18:00
Szerda:
09:00 -18:00
Csütörtök
09:00 -18:00
Péntek:
09:00 -18:00
Szombat:
09:00 -12:00
Vasárnap:
-

BIOBOLT, BEMER+NYOMÁSTERÁPIÁS KEZELÉS, NÖVÉNYI ITAL SZAKÜZLET (VEGITAL) növényi tej készítők! Élelmiszerek,vitaminok, gyógynövények, teák, vegyiáruk.

Glutén-, tejmentes, Bio és reform élelmiszerek, gabonák és magvak, Paleo termékek, Gyógynövények, teák , vegyiáruk, kozmetikumok.

Vegital a növényi ital! Gyorsan, finomat akár főzve is. Tej, és tejszín helyettesítő-, mag ital, zöldség és gyümölcs krémleves, juice, kása

ALAKFORMÁLÁS, KERINGÉS JAVÍTÁS, RELAXÁCIÓ:
3in1 VS Professional-gép
(nyomásterápiás kezelés):
-Hullám-nyirokmasszázs + infra+EMS

BEMER gép:
-Fizikai érterápia

VEGITAL GABONAITAL gép:
– A növényi ital készítő, gyorsan, finomat, akár főzve is.
-Tej, és tejszín helyettesítő-, mag ital, zöldség és gyümölcs krémleves, juice, kása.

Elhatároztad, hogy egészséges gabonaitalt iszol, de attól tartasz, hogy ez drága megoldás, rengeteg pacsmagolással jár és körülményes az elkészítése?

A növényi italkészítő automatával néhány rutinos mozdulat és harminc perc alatt bármilyen gabonából elkészül az egészséges, friss ital… és még a konyhád is tiszta marad.

Kinek van ideje órákig a konyhában pepecselni?
És kinek van pénze a drága csomagolások megfizetésére?

Mivel a 21. században élünk, megvan a megoldás a kényelem-egészség-költségtakarékosság bűvös hármasára.

Egy olyan laktózmentes italkészítőt ajánlunk neked, ami hosszú távú fejlesztés eredménye, amely tekintetbe vette a jelenleg ismert növényi magitalkészítő gépekre vonatkozó összes ismeretet, a tudományos elemzéseket és gyártási technológiákat, valamint a multi funkciós tulajdonságokat.

Kiváló, könnyen kezelhető, kényelmet nyújtó, praktikusan alkalmazható modell növényi italok, zöldség,-és gyümölcs krémlevesek, kásák, paszták, növényi krémek, gyümölcs juice-ok elkészítésére. A hétköznapokon nagyon nagy segítség, sokat megspórol neked és az eddig jól bevált receptjeidbe is jól beilleszthetők!

Kíváncsi vagy, hogy milyen íze van az elkészült italnak? Gyere el hozzánk egy ingyenes kóstolóra! Bejelentkezés : 06 20 516 5016