Hely képe

Alappont 2005 Kft.

Cím:
Kőrösi Csoma Sándor u. 7/1. Gyöngyös, 3200
Telefon:
+36 37 500 595
Email:
kalacsiterv@gmail.com
Web:
http://www.alappont2005.hu

Építőipari tervezés: építészet, statika, szakági tervek,
Tartószerkezeti szakértés
Építőipari kivitelezés
Irodai szolgáltatások

Az Alappont 2005 Kft-t, mint neve is mutatja 2005 évben alapítottuk. A cégen belül az építőipari tervező és kivitelező tevékenységet 2012 őszétől indítottuk el. A cégvezetési feladatokat Kalácsi István és fia Kalácsi René látja el. Az elmúlt időszakban a munkatársainkkal együtt a gyöngyösi székhelyű Lépték 3 Kft-ben tevékenykedtünk szintén a tervezés és a kivitelezés területén.

Az Alappont 2005 Kft. kitűzött célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben törekedjen az Ügyfelei elégedettségére, hiszen tudvalévő, hogy a megbízható és pontos munka szolgáltathat csak hosszú távú bizalmat a társaság iránt. Az elmúlt évek bebizonyították, hogy a Megrendelők meghálálják ezt az igyekezetet, aminek bizonyítéka, hogy több visszatérő Ügyfelünk van mind a tervezés, mind a kivitelezés területén. Örömmel tapasztaljuk, hogy Megrendelőink és Tervező Kollégáink is több esetben is jó szívvel ajánlanak minket. Igyekszünk a tőlünk megszokott minőségben és precizitással dolgozni az építőipar területén, aminek záloga a több évtizedes szakmai gyakorlatunk.

Az Alappont 2005 Kft. kifejezett célja, hogy a tervezési és kivitelezési munkáink során környezettudatos és gazdaságos megoldásokat ajánlhassunk Ügyfeleink számára.

2013. őszén meghirdették a “Csarnok Nagydíj – Minőségi csarnoképítésért” pályázatot. A BBraun Medical Kft.gyöngyösi üzemének nagyszabású bővítését tervező építész kollektíva indult a versenyben. A Gráf Ottó, Perényi László és Kalácsi René neveivel fémjelzett tervező gárda az építészeti megformálásért és az üzem közbeni átépítést is zökkenők nélkül biztosító szakaszos megvalósítást szolgáltató tervért az észak-magyarországi régió szakmai díját megkapta. Büszkék vagyunk az eredményes csapatmunkára. A tervezési munkában közel 30 mérnök kolléga dolgozott, akiknek a precíz munkáját ezúton is szeretnénk megköszönni.