Hely képe

Respect Media Kft. - Biró János Gázpalackfutár

Cím:
Gödöllői út 18/A. Vác, 2600
Telefon:
+36 20 522 2777
Email:
rendeles@gazpalackfutar.com
Web:
http://gazpalackfutar.com/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 16:00
Kedd:
08:00 - 16:00
Szerda:
08:00 - 16:00
Csütörtök
08:00 - 16:00
Péntek:
08:00 - 16:00
Szombat:
08:00 - 16:00
Vasárnap:
-

Gázpalackfutár cégünk Vácon a Gödöllői út 18/A szám alatt található.

A fotón jól látható a sárga kerítésünk, és a nagy reklám gázpalackunk, mely a gázcseretelepünk előtt van. Ha a kedves látogató ezt látja, akkor jó helyen jár.

Ipari gázlerakatunkban a Messer Hungarogáz ipari gázai, valamint a Linde gázai mind megtalálhatóak. PB gázból a FLAGA gázait forgalmazzuk, és cseréljük, illetve visszük a megrendelőknek.

Ipari Gázokból az alábbi gázokat forgalmazzuk, melyek minden méretben raktáron vannak. Oxigén, acetilén, szén-dioxid, argon, corgon, ferroline, hegesztési gázkeverékek, nitrogén, hélium, ballongáz

Kedvező áron szállítunk gázcseretelep raktárunkból Budapestre, és annak 20km-es vonzáskörzetébe is, bármilyen mennyiségben

Ugye Te sem akarsz megállni a munkával, csak mert kifogyott a gáz a palackból?

17 éve vagyok a szakmában, és pontosan tudom, hogy az otthoni barkácsműhelytől kezdve a nagyvállalatokig mindenhol mennyire fontos az idő.

Pontosan ezért kínálok Neked gyors és megbízható megoldást!

Miért kéne már most felhívnod minket?

Mert nem kell gázcseretelep után keresgélned, elmenned, majd sorban állnod… Ez már nem a te dolgod. Csak telefonálj és mi levesszük ezt a terhet a válladról!
Akkor megyünk, amikor szükséged van ránk – közösen egyeztetünk az időpontról, hogy mikor érkezzünk hozzád a gázpalackkal.
Közvetlen kapcsolatban leszünk Veled – mindig tudni fogod, ki veszi fel nálunk a telefont, ha felhívsz, és ismerős lesz az arc is, aki megérkezik hozzád a megbeszélt időben. Kedvező áron szállítunk raktárunkból Budapestre, és annak 20km-es vonzáskörzetébe is, bármilyen mennyiségben rendelsz.

Bonyolult lenne a gázcsere?

Egyetlen telefonnál semmi sem lehet egyszerűbb!

Hívj minket most, és ne veszíts időt a kifogyott gáz miatt!