Hely képe

Budagyep Kft. - Kertépítés

Cím:
Borbála utca 6. Pilisszentiván, 2084
Telefon:
+36 20 934 5411
Email:
budagyep@budagyep.hu
Web:
https://budagyep.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 20:00
Kedd:
08:00 - 20:00
Szerda:
08:00 - 20:00
Csütörtök
08:00 - 20:00
Péntek:
08:00 - 20:00
Szombat:
08:00 - 16:00
Vasárnap:
-

Cégünk, a Budagyep Kft. több mint négy évtizede foglalkozik kertépítéssel, parkfelújítással és -fenntartással, zöldterületek, öntözőrendszerek kialakításával, kerti tavak, csobogók kiépítésével, valamint térkövezéssel.

Aprólékos tervezés, kifogástalan kivitelezés. Munkáinkat hivatásként, nagy odaadással végezzük, amelyben komoly hangsúlyt fektetünk a megrendelővel való közös kommunikációra, együttműködésre, hiszen a célunk, hogy a megfelelő szakmai hátteret biztosítva minden esetben a megálmodott, kívánt eredményt tudjuk szolgáltatni.

Szolgáltatásaink:

Robotfűnyíró

Professzionális robotfűnyíró telepítés a megfelelő fűnyíró kiválasztásától, az egyedi árajánlaton és kertkialakításon át a karbantartásig.

Kertépítés

Könnyen fenntartható, minőségi kert megépítése, alapos és átgondolt tervezéssel. Növények, talaj és a közvetlen környezet adottságait összehangolva alakítjuk ki kertjét.

Gyepfelújítás

Kert-, és talajadottságoknak megfelelő fűmagválasztás, fűmagvetés. Illetve gyepszőnyeg szállítás, lerakás.

Térkövezés

Kerti sétány, gépjármű behajtó és egyéb kültéri járó felületek tervezése, kialakítása, akár fűthető formában.

Kertöntözés

Egyedi öntözőrendszer tervezése, kialakítása gazdaságosan, egyszerűen és megbízhatóan. Kút, ciszterna, napi tartályokat érintő tanácsadás, megépítés.

Tó, Csobogó

Igényes, bensőséges hangulatú, dekoratív kerti tó, csobogó, szökőkút, patak és vízesés kialakítását vállaljuk igény szerint.