Hely képe

Mitku és Társa Bt. Asztalosműhely

Cím:
Bartók Béla u. 117. Gyál, 2360
Telefon:
+36 29 341 036; +36 70 704 0716; +36 30 238 5906
Email:
info@mitku.hu
Web:
http://www.mitku.hu/

Minőségi fa nyílászárók és árnyékolók gyártása és forgalmazása 1995 óta.

Cégünk 1995 óta foglalkozik fa nyílászárók gyártásával és forgalmazásával. A gyártás terén kulcsszavunk a pontosság és a minőség, amelyek megtartását jól képzett szakemberek biztosítják.

Az eddig elért eredményeink, valamint üzleti sikereink titka az, hogy termékeinket termelői áron tudjuk értékesíteni. Így hozzásegíthetünk mindenkit a nyugodtabb, gazdaságosabb élethez – gondolunk itt a fűtésre és az ezzel együtt járó gondokra.
Mint tudjuk, kevés olyan cég létezik, amely működése során egy termékcsoporttal foglalkozik – ez azonban nekünk sikerült.
Ennek és a sikereknek köszönhetően mára cégünk egy, több mint 1000 m2 alapterületű műhelyben működik, egy Gyál peremén lévő iparterületen.
Az itt gyártott termékek megfelelnek az EU-ban előírt szabványoknak és minőségügyi elvárásoknak.

Termékeink a KERMI minőség-ellenőrző és minősítő osztálya által lett bevizsgálva és elismerve, valamint éves mintavétel alapján tovább ellenőrizve. A faanyagok terén borovifenyő (erdeifenyő), lucfenyő és tölgyfa a választékunk.
A minőség megtartása érdekében csak I. osztályú, szárított (8% nedvtartalmú) faanyagokkal dolgozunk.

Termékeink, az ablakok és hőszigetelt ajtók hossztoldott, rétegragasztott 85x68mm-es borovifenyőből, két gumiprofillal, alu vízvetővel készülnek. Továbbá a szerkezet 24-es, azaz 4-16-4 mm es hőszigetelt üveggel készül, amely lehet K 1,1 és K 1,3-as hőszigeteltségi értékű is. A zárak esetében Elzett ill. Roto Centro bukó-nyíló vasalatokat alkalmazunk, valamint hőszigetelt ajtóinkat Elzett 5p-os zárral szereljük.

Hagyományos egyfalcos ajtóinkat is fejlesztettük egy tokba rögzített gumiprofillal azért, hogy olcsóbb kategóriákban is minél többet tudjunk nyújtani.

Végezetül néhány szó a beltéri ajtóinkról, amelyek szintén tölgyfából- és borovifenyőből készülhetnek, ragasztott és peremes pallótokkal.
Nálunk a beltéri ajtók is fillungbetéttel (vastagbetéttel) készülnek, így hangszigetelő és esztétikai hatásuk, valamint szilárdságuk is megfelelő.