Hely képe

PUSCHO Kft. - Transzportbeton

Cím:
Ipar utca 15/7 hrsz. Szentendre, 2000
Telefon:
+36 26 318 926
Web:
http://puscho.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:00 - 16:00
Kedd:
07:00 - 16:00
Szerda:
07:00 - 16:00
Csütörtök
07:00 - 16:00
Péntek:
07:00 - 16:00

ZSALURENDSZER BÉRLÉS
+36 26 300 401 tuzep@puscho.hu

Monolit födémek zsaluzása, vasalása
Vállaljuk monolit födémek zsalurendszerének kivitelezését tervrajz alapján.

ÉPÍTŐANYAG
Építő- és szigetelőanyag kereskedés
+36 26 300 401 tuzep@puscho.hu

Az építőipar terültén eltöltött évek alatt vevőink részéről egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy egy telephelyen szinte minden építőanyag megvásárolható legyen. Az akkor még hiányszolgáltatás kiaknázásának lehetőségét szem előtt tartva arra a következtetésre jutottunk, hogy egy újabb telephely megnyitásával teljeskörű szolgáltatást tudunk biztosítani.

1997-ben adtuk át vevőink legnagyobb megelégedésére az építő- és szigetelőanyag kereskedésünket.
Mára már olyan vevőkörrel rendelkezünk, akik a sokoldalúságunk miatt választanak bennünket.
Építőanyag-telepünkön valamennyi, egy teljes ház kivitelezéséhez szükséges termék megvásárolható.

BETONTELEP
Transzportbeton előállítás, szállítás, szivattyúzás
+36 26 318 926 beton@puscho.hu

A Puscho Kft. megalapításának éve 1994. Elsődleges tevékenységi körünk a készbeton előállítás, szállítás és szivattyúzás. Kettő darab, egy köbméteres számítógép vezérlésű betonkeverővel zökkenőmentes kiszolgálást biztosítunk vevőink részére.

Gépparkunk nagysága lehetővé teszi egyszerre nagyobb mennyiségű készbeton és ömlesztett áru kiszállítását.

Egyedi felépítésű betonszivattyúinkkal a mások számára megközelíthetetlen munkaterületeken is tudunk érvényesülni. Alapanyag ellátásunkat saját nyerges tehergépkocsiainkkal oldjuk meg.

1997 elején nyitottuk meg széles palettával rendelkező építőanyag kereskedésünket.

A készbeton előállítás és építőanyag kereskedéssel párhuzamosan profilunkat „DOKA” típusú zsalurendszer bérbeadásával, illetve monolit födémek teljes kivitelezésének lehetőségével is bővítettük.

Az ezredforduló évében nyitottuk meg dunabogdányi telephelyünket, ahol a készbeton előállítás mellett építő- és szigetelőanyagok megvásárlására is lehetőség nyílik.

Cégünk családi vállalkozás, melynek sikeres működése munkatársainkkal együttesen volt elérhető.

A Puscho Kft. számára igen fontos, hogy

• megrendelőit megfelelő szakmai tanácsokkal segítse,
• a megrendelők által támasztott igényeket szolgáltatásaival teljesíteni tudja,
• versenyképes árajánlatokat készítsen,
• megbízható és pontos kiszállítást nyújtson,
• ügyfeleivel személyesen és telefonon kapcsolatot tartson.

Célunk, hogy megbízóink és szerződött beszállítóink korrekt és megbízható partnerként tekintsenek cégünkre.

MOSODA
Nagyüz emi mosoda – Ha szennyesét velünk mosatja, megoldódik minden gondja!
+36 26 391 167 mosoda@puscho.hu

A Puscho Kft 2005 óta végez textiltisztítást vendéglátó egységek részére. ISO-minősített mosodánk, mint üzem, és az általunk végzett szolgáltatás az elmúlt esztendőkben nagy változásokon ment keresztül.

2005 március…

Lehetőség kínálkozott arra hogy egy, az építőipartól merőben eltérő szolgáltatási területen tegyük próbára magunkat. Az akkori „ háztartási mosás” ismeretében kihívásként tekintettünk az előttünk álló feladatra. Már a kezdetekkor nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a merőben új szolgáltatás minden igényt, kérést tekintve teljes körű legyen. Az alapvető tisztítási technológia mellett a mosó-, szárító-, és mángorló gépparkunk összeállításánál is körültekintően választottuk ki azokat a gépeket, melyekkel megkezdtük munkánkat és melyek mellett elköteleztük magunkat.

Az elmúlt évekre visszatekintve mára nemcsak az üzem alapterülete, hanem gépparkja is nagy változáson, bővítésen ment keresztül.

Az általunk nyújtott teljes körű szolgáltatással, mellyel megbízóink elégedettségét és bizalmát is elnyertük, mosodánk évről évre stabilabb szerepet tölt be a hazai, textiltisztítást végző cégek között.

Fejlesztéseinket, beruházásainkat uniós finanszírozásokból illetve saját forrásból sikerült megvalósítanunk.

A Primus mosógépeink egyedisége által nyújtott megbízhatóság, mellyel folyamatos termelést tudunk végezni, a szárítógépek teljesítménye, a világon elismert Kannegiesser, Jensen, és Primus típusú gépek minőségi munkája mellett munkatársaim elkötelezettségének is köszönhető a piacon betöltött szerepünk.

Az első Kannegiesser mángorló sorunkat 2014 tavaszán helyeztük üzembe. Kapacitását tekintve felülmúlta a várakozásainkat, és használatával minden partnerünk sík textíliáit az anyagának megfelelő egyedi programmal tudtuk kezelni. Termelékenységének köszönhetően újabb és merészebb terveket kezdtünk dédelgetni.

Az elmúlt években a szállodák foglaltsága típustól és szezontól függetlenül folyamatos emelkedést mutat. A gyorsan növekvő vendég éjszakák több textil-felhasználást is jelentettek. Annak érdekében, hogy a megbízóink részéről beérkező kérésnek, azaz az aznapi visszaszállításnak minden nehézség és fennakadás nélkül eleget tudjunk tenni, 2016 nyarán üzembe helyeztünk egy újabb, 120 kg-os és kettő 55 kg-os mosógépet, egy Kannegiesser típusú frottír hajtogatót és a második, nagy teljesítményű, szintén Kannegiesser gyártmányú vasalónkat.

Megnövekedett gépparkunk kapacitásával nemcsak a régi ügyfelek kiszolgálása lett kiszámíthatóbb, de az új megbízások teljesítését is tudjuk azonnali határidővel vállalni.