Hely képe

Novoferm Hungária Kft.

Cím:
Petőfi Sándor u. 137. Szigetszentmiklós, 2310
Telefon:
+36 24 887 250
Email:
novoferm@rolla.hu
Web:
http://novoferm.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 16:30
Kedd:
07:30 - 16:30
Szerda:
07:30 - 16:30
Csütörtök
07:30 - 16:30
Péntek:
07:30 - 16:30
Szombat:
-
Vasárnap:
-

A magyarországi építőipari piacon több mint 20 éve van jelen a Novoferm cégcsoport, megbízható minőségi kapuk, ajtók, tokok és meghajtások termékkörével. A Novoferm Hungária Kft. a német gyártó és beszállító Novoferm GmbH acél nyílászáróit közvetlenül forgalmazza.

Fő tevékenységünk acél nyílászáró kis- és nagykereskedelem, melyet országos viszonteladói partnerhálózaton keresztül, ill. saját vállalkozás formájában bonyolítunk.

Átfogó termékkínálatunk az alábbi főbb nyílászáró típusokból áll:

acéltokok
beltéri standard acélajtók
különféle funkciós és multifunkciós acélajtók: tűzgátló, füstzáró, hanggátló, hőszigetelt, biztonsági ajtók
tűzgátló tolókapuk
lakossági billenő és szekcionált garázskapuk
ipari szekcionált és gyorskapuk, redőnykapuk, redőnyrácsok
ipari rakodórendszerek

A beszállítói háttér:

A Novoferm csoport több mint 2000 munkavállalójával egyike Európa nyílászáró rendszereket gyártó vezető vállalkozásainak. Széleskörű termékválasztéka és a hozzátartozó szolgáltatásai privát, üzleti és ipari felhasználásra egyaránt alkalmasak.

A gyárat 1955-ben alapította két magánvállalkozó Niederrheinban. A cég olyan nagyívű fejlődésen ment keresztül, hogy mára Európa különböző pontjain vannak gyártóüzemeik, értékesítési hálózatukon keresztül pedig minden országban jelen vannak.Termékeiket a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi követelmények betartása mellett, a legkorszerűbb technológiákkal állítják elő. A nyílászárók tervezésekor és gyártásakor ötvözik azok funkcionalitását az innovatív külsővel, figyelembe véve az egyes országokban érvényben lévő szabályozásokat és követelményeket.

A Novoferm 2003-ban csatlakozott a világ egyik piacvezetőjeként számon tartott Sanwa Holding Corporation csoporthoz, melyhez olyan neves amerikai kapu- és hajtásgyártó cégek is tartoznak, mint az Overhead Door Co., a Wayne-Dalton Co., illetve a Genie. Ezzel a lépésével a Sanwa csoportnak az észak-amerikain túl az európai piaci jelenlétét is sikerült erősítenie. A fejlesztési, gyártási és minőségbiztosítási területek szoros együttműködésével szignifikáns gazdasági előnyökre tett szert. A csoport mára a föld valamennyi kontinensén képviselteti magát.
Cégfilozófiánk:

Arra törekszünk, hogy partnereinknek olyan komplett, egymásra épülő és egymást kiegészítő nyílászáró rendszereket kínáljunk, melyeknél a minőséghez, megbízhatósághoz, hosszú élettartamhoz és igényes megjelenéshez alacsony költségek is társulnak.

Gyártó: Novoferm GmbH, Németország
Forgalmazó: Novoferm Hungária Kft.

Ismerkedjen meg részletesebben termékeinkkel!