Hely képe

Kerekerdő Kertépítő Kft. - Öntözéstechnikai Szaküzlet

Cím:
Szentlászlói út 13. Szentendre, 2000
Telefon:
+36 26 593 690
Email:
ontozes@kerekerdokert.hu
Web:
http://kerekerdokert.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 16:30
Kedd:
07:30 - 16:30
Szerda:
07:30 - 16:30
Csütörtök
07:30 - 16:30
Péntek:
07:30 - 16:30
Szombat:
08:00 - 13:00
Vasárnap:
-

A Kerekerdő Kertépítő Kft. egyedi, igényes kertek tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Szeretjük a különleges megoldásokat, változatos növényanyaggal dolgozó, élő kertek kialakítására törekszünk. Munkánk során kiemelkedő szerepet kap az ökologikus szemlélet, az élő anyag tudatos alkalmazása, mely alapvető a növényi és állati életközösségek szempontjából. Fontosnak tartjuk megmutatni, hogy a kertünk nem csupán „dísztárgy” vagy műalkotás, hanem saját kis élővilágával szép élmények forrása, a valódi nyugalom és kikapcsolódás helyszíne, mely méltó háttere, élettere hétköznapjainknak, ünnepnapjainknak. Kiemelkedő feladatunknak tartjuk a mai elvárosiasodott világban a felnőtteknek és különösen gyerekeknek vissza találni a természet szeretetéhez, ezt támogatják kertjeink, ezen kívül szívesen tartunk előadásokat, foglalkozásokat óvodákban, iskolákban is.

Rólunk

A Kerekerdő Kertépítő Kft-t 2011-ben alapítottuk férjemmel együtt, még egyetemi éveink alatt. Mindketten a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészmérnöki alapképzésén végeztünk, majd Díszkertészeti- és növényalkalmazási mérnökként folytattuk tanulmányainkat mesterképzésen. Az első megrendeléseinket még tanulmányaink alatt kiviteleztük, az azóta eltelt évek alatt számos kertet, közterületet terveztünk, építettünk és tartunk fenn.

Tanulmányaink befejezését követően is igyekszünk napra készek maradni, folyamatosan tovább képezni magunkat így Faápoló és favizsgáló szakmérnök képzést , Évelőakadémiát, Green City képzést végeztünk, valamint rendszeresen részt veszünk szakmai konferenciákon is. Munkánkhoz kapcsolódó egyesületek és érdekvédelmi szervezetek tagjai vagyunk, mint a MAKEOSZ (Magyar Kertépítők Országos Szövetsége), MFE (Magyar Faápolók Egyesülete), MÖE (Magyar Öntözési Egyesület). A MAKEOSZ tagság számunkra igen fontos, komoly követelményeket támaszt felénk, ugyanakkor minőségi garancia a megrendelőinknek.

2018-ban Szentendrén megnyitottuk tervező irodánkat és öntözéstechnikai szaküzletünket, melyhez terveink szerint 2019 nyarára elkészül bemutatókertünk. Itt első sorban a szemléletünket meghatározó ökológiai évelőágyásokkal szeretnénk megismertetni a látogatókat, de készül rovarhotel, mezítlábas ösvény is. Feladatunknak tartjuk a városba szorult gyerekeket visszavezetni a természet szeretetéhez, így bemutató kertünkön kívül is gyakran készítünk bölcsődéknek, óvodáknak, iskoláknak ilyen témájú kerteket, de szívesen tartunk foglalkozásokat, előadásokat is az érdeklődőknek.

Fontosnak tartjuk ügyfeleinkkel a személyes kapcsolatot, a megrendeléstől kezdődően a tervezésen át egészen a kivitelezés és átadás folyamán is. Úgy gondoljuk, komoly felelősség egy kert megtervezése és kivitelezése, hiszen a megrendelő elképzeléseit, álmait bízza ránk. Egy olyan élettér kialakítását, mely később a nyugalom és kikapcsolódás helye lesz számára. Hiszünk benne, hogy kertünk szépsége nem csak a nagy díszes virágokban és gyümölcsökben nyilvánul meg, hanem az ehhez vezető útban, gondoskodásunkban, szeretetünkben, energiánkban, amit növényeink ápolásába fektetünk.
Célunk, hogy a kert ne csupán egy „dísztárgy”, vagy öncélú műalkotás legyen, hanem saját kis élővilágával szép élmények forrása, a valódi kikapcsolódás és nyugalom helyszíne, mely méltó háttere, élettere hétköznapjainknak és ünnepnapjainknak.

Fülöp-Pocsai Berta
okleveles díszkertészeti és növényalkalmazási mérnök