Hely képe

DZSE-PA Ablak-Redőny

Cím:
Hősmagyar út 2/A. Hatvan, 3000
Telefon:
+36 37 340 001
Email:
ablakstudio2007@gmail.com
Web:
http://www.dzsepaablakredony.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
12:00 - 17:00
Kedd:
09:00 - 17:00
Szerda:
09:00 - 17:00
Csütörtök
09:00 - 17:00
Péntek:
09:00 - 17:00
Szombat:
09:00 - 12:00
Vasárnap:
-
  • Ingyenes helyszíni felmérés
  • bontás-beépítés
  • régi ablakok elszállítása
  • külső-belső párkányozás
  • kőműves helyreállítás
  • takarólécezés
  • redőnyözés

Cégünk a szakszerű építőipari kivitelezésre alakult. Megbízásokat vállalunk mind vállalatok, mind magánszemélyek számára. Ingyenes felmérést vállalunk a helyszínről valamint tanácsadással szolgálunk, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Vállalkozásunk 2001-ben indult, először egyéni vállalkozásként, majd 2007-től TIM 2007 Kft. néven, jelenleg 2016-tól DZSE-PA Kft. néven folytattuk működésünket.

Induló tevékenységünk a Fenstherm Kft. által gyártott műanyag nyílászárók, kizárólagos területi viszonteladói értékesítése, illetve az ehhez tartozó kivitelezés, a szükséges járulékos munkákkal együtt, amely magában foglalja a bontás-beépítés, régi ablakok elszállítása, külső-belső párkányozás, kőműves helyreállítás, takarólécezés, redőnyözés, ingyenes helyszíni felmérés szolgáltatásait.

Az első években folyamatos és lendületes forgalomnövekedés jellemezte vállalkozásunkat, így a cég alapítása óta folyamatosan bővült, referencia listánk alapján jelentős megbízásoknak tett eleget, sikeresen.

Mivel a cégünk székhelye és telephelye Petőfibányán található, először Hatvan–Gyöngyös környékén voltak kivitelezési munkáink, később ezt kiterjedt egész Heves-Nógrád- Pest megyére. A megnövekedett vásárlói kör kiszolgálására, Gyöngyös belvárosában 2007-ben nyitottunk AblakStúdió néven bemutatótermet. Majd 2015-ben Hatvanban is nyitottunk Dzse-Pa Kft néven bemutatótermet, mint Hevestherm Kft. által gyártott műanyag nyílászárók, kizárólagos területi viszonteladói  értékesítői.

2004-től tevékenységünket kiszélesítettük, termékpalettánkat fa homlokzati nyílászárókkal, Porta-Doors beltéri ajtókkal, Velux, Fakro tetőtéri ablakokkal, Kling szekcionált garázskapukkal bővítettük.
Megrendeléseink széles skálán mozognak, hiszen az 1 db-os megrendeléstől a több milliós munkákig terjednek. Megrendelőink egy része magánszemély (új épületek nyílászárói, régi épületek ablakcseréi). A megrendelések másik része a projekt kategóriába tartozik (kisebb-nagyobb társasházak, csarnokok, üzemi épületek, irodaházak, oktatási-nevelési intézmények, egyéb középületek), ahol közvetlenül vagy alvállalkozóként vagyunk jelen.

Mivel a nyílászárók elválaszthatatlan része az árnyékolástechnika, a megnövekedett forgalmunk kiszolgálására 2007-ben alapítottuk meg saját árnyékolástechnika cégünket.  Perfekt Rollo Kft néven kezdtük meg gyártói tevékenységünket, amely magába foglalja a redőny és szúnyogháló rendszerek teljes palettáját. Ezek mellett reluxa, napellenző és szalagfüggöny forgalmazását is vállaljuk.

2016-tól ez a cégünk pedig Rollo Projekt Kft néven folytatta működését.

A lakossági komplett kivitelezés és a viszonteladói kiszolgálás mellett, projekt munkákat is nagy számban elnyertünk.

A FENSTHERM Kft. lakópark építési és panel felújítási munkáinak kizárólagos árnyékolástechnikai beszállítói és kivitelezői vagyunk évek óta, Budapesten és vidéken egyaránt. Különböző panel felújítási projektekhez a termékeinket a Panel Siker Kft ajánlásával kiviteleztük az ügyfeleink megelégedésére.

Ars poétikánk változatlan: munkáinkat mindig az igényesség, precizitás, a gyorsaság és megbízhatóság jellemezte, igyekszünk vevőink igényeit teljes körűen kiszolgálni. Az általunk kivitelezett munkák kiváló minősége, a cég megbízhatósága folyamatosan öregbíti hírnevünket. Hisszük, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét.

Ha felkeltettük az érdeklődésüket, az elérhetőségeinken várjuk ajánlatkérésüket, jelentkezésüket, hogy Önöket is a megelégedett ügyfeleink között köszönthessük.