Hely képe

ALKU TEAM Fémszerkezetgyártó és Szerelő Kft.

Cím:
Gesztenyefasor 2. Hatvan-Nagygombos, 3000
Telefon:
+36 30 280 7713
Email:
alku60@freemail.hu
Web:
https://alku60.webnode.hu/

Napjainkban a legelterjedtebbek a fa és a műanyag ajtók és ablakok, azonban ha Ön időtálóbb megoldást keres, jó helyen jár!

Vállalkozásunkban alumínium nyílászárók (ablak- és ajtórendszerek, tolójtók, előtetők, függönyfalak, kupolák, télikertek) gyártásával, szerelésével és javításával foglalkozunk.

Ha Ön építkezik vagy felújít, keressen minket és mi készséggel állunk rendelkezésére!

A vállalkozásunk 1994-ben alakult. Alumínium nyílászárók (ablak- és ajtórendszerek, tolóajtók, extra méretű tolóajtók, függönyfalak, kupolák, télikertek) gyártásával, szerelésével és javításával foglalkozunk. Készséggel vállaljuk az orzság minden pontján a hivatalos intézmények (köz- és felőoktatási intézmények, pénzintézetek, közhivatalok, múzeumok, színházak), üzletek, bevásárlóközpontok, gyárépületek, valamint magáningatlanok (családi- és társasházak) nyílászáróinak cseréjét és rekonstrukcióját.

Vállalkozásunk fennállása óta alapvető célkitűzésként jelenik meg számunkra a folyamatos fejlődés, ezért a lassan 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött ma is igyekszünk a legkorszerűbb technológiákkal megismerkedni és azokat a gyártás során is alkalmazni.

Az elmúlt években számos kisebb és nagyobb, hazai és külföldi beruházásban vettünk részt.