Hely képe

Rolla Metal Zrt.

Cím:
Petőfi Sándor u. 137. Szigetszentmiklós, 2310
Telefon:
+36 24 887 250
Email:
rolla@rolla.hu
Web:
http://rolla.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 16:30
Kedd:
07:30 - 16:30
Szerda:
07:30 - 16:30
Csütörtök
07:30 - 16:30
Péntek:
07:30 - 16:30
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Homlokzati szerkezetek, Beltéri nyílászárók, Kapurendszerek, Ingatlanfejlesztés

A magyar tulajdonban lévő ROLLA cégcsoport több mint 25 éve aktív résztvevője a belföldi nyílászárópiacnak.

A tagvállalatok közreműködésével egymásra épülő és egymást kiegészítő komplett termék- és szolgáltatás csomagot kínálunk partnereinknek, a tervezéstől kezdve, az előkészítésen, felmérésen és anyagszállításon át egészen a kivitelezésig.

A ROLLA cégcsoport tagjai és tevékenységei:

ROLLA SOLUTION KFT.
Cégcsoportunk a leányvállalatok számára menedzsment szolgáltatást nyújtó tagcége, amely biztosítja a megfelelő infrastrukturális hátteret a leányvállalatok megfelelő szakági működéséhez.

ROLLA METAL ZRT.
Fő profilja fémszerkezetek, SCHÜCO profilból gyártott kül- és beltéri alumínium nyílászárók, függönyfalak, világító átriumok, üvegtetők gyártása. 2014-től megkezdődik a műanyag nyílászárók gyártása is, ezzel újabb terméktípussal bővítve a cégcsoport szolgáltatási körét, azonban a műanyag nyílászáró gyártási üzletág 2016-ban lezárásra került, a hangsúly továbbra is az alumínium profilszerkezetes üvegfalak gyártására helyeződött, valamint előtérbe került az Elemes homlokzatok gyártástechnológia alkalmazása. A gyártási tevékenység mellett a cég ingatlanfejlesztéssel és a leányvállalatok részére nyújtott menedzsment szolgáltatással is foglalkozik.

ROLLA ART KFT.
A cég alumínium szerkezetek szakági tervezésével és gyártás ­előkészítésével is foglalkozik, szervesen kapcsolódva a ROLLA METAL Zrt. gyártó tevékenységéhez, azonban főtevékenysége a legyártásra került alumínium profilszerkezetek projekt-kivitelezése, valamint ezen homlokzati szerkezetekkel kapcsolatos gyártási- és alkalmazás-módbeli kutatása, fejlesztése.

NOVOFERM HUNGÁRIA KFT.
A cég a német NOVOFERM csoport széleskörű, minden igényre megoldást kínáló, magas minőségű acél nyílászáróit forgalmazza. Kínálatában megtalálhatók: acéltokok, és acélajtók, tűzgátló- és többcélú ipari ajtók, lakossági billenő és szekcionált garázskapuk, ipari kapuk, redőnykapuk, redőnyrácsok,valamint komplett rakodórendszerek.

WESTAG HUNGÁRIA KFT.
A vállalkozás a német Westag&Getalit AG által gyártott beltéri faajtók, valamint hozzájuk tartozó vasalatok, kilincsek, zárak, ajtópántok, ajtócsukók és egyéb kiegészítők értékesítésével foglalkozik. A faajtó családok mind formai megjelenésükben, mind választható színvilágukban maximálisan követik a modern belsőépítészeti trendeket. A standard ajtókon túl a cég kínálatában a speciális igényeket is kielégítő, tűz- ill. füstgátló, hanggátló, biztonsági-bejárati, vizes- és nedvestéri valamint sugárvédelmi funkciós ajtók is megtalálhatók.

A cégcsoport 2012 nyarán költözött új, szigetszentmiklósi telephelyére, ahol egy modern irodaház, egy jól felszerelt gyártócsarnok és egy nemrégiben kialakított magasraktár rendszer biztosít ideális körülményeket az alumínium, acél és fa nyílászárók gyártásához és forgalmazásához. 2015-ben a telephely bővítése során a gyártáskapacitás megnövekedésével és megújulásával lehetőség nyílt az eddiginél nagyobb volumenű projekteken való részvételre, új gyártástechnológia bevezetésére (elemes homlokzat), valamint egyúttal a bővítés során létesült, modern technológiával bíró gyártócsarnok és irodaház útmutatást ad a további fejlődési-fejlesztési irányokhoz, kutatáshoz.