Hely képe

Gépkezelő technikus/Operátor

Cím:
Ipari út 2. Rétság, 2651
Telefon:
+36 35 550 500
Email:
hr.hungary@tredegar.com
Web:
http://tredegar.com/

A Tredegar Film Products Kft. állásajánlatot hirdet rétsági munkavégzéssel Gépkezelő technikus/Operátor pozícióban!

Amerikai tulajdonban lévő sikeresen működő gyárunk idén ünnepli a 20. születésnapját és ezt szeretnénk veled együtt ünnepelni, ha te is szívesen csatlakoznál hozzánk, mint gépkezelő technikus/operátor.

Gépkezelő technikus/Operátor

Operátoraink munkája igen összetett, nagy odafigyelést, nagy munkabírást és precíz munkavégzést kíván, hiszen korszerű PLC vezérelt gépeinken kiváló minőségű higiéniai fóliát gyártunk, melyet felnőtt és gyermek higiéniai termékek, orvosi segédeszközök vagy élelmiszeripari csomagolóanyagok készítéséhez használnak fel.

Várjuk jelentkezésed, ha dolgoztál már gyártó környezetben, rendelkezel középfokú végzettséggel, nem teljesen idegen tőled a számítógép használata és vállalod a megszakítás nélküli munkarendet (12/24/12/48).

Béred a tudásszinted, tapasztalatod és a gépeken szerzett gyakorlat függvényében emelkedik egy jól átlátható szintrendszeren belül. A kezdő bér próbaidő alatt: nettó 180 000 -220 000 Ft havi óraszámtól és beosztástól függően.

Juttatásként sok más mellett

– éves bónuszt,

– SZÉP kártyát,

– kiváló minőségű munkaruhát és munkavédelmi eszközöket,

– csoportos balesetbiztosítást,

– egészségprogramot és masszázst,

– ingyenes buszjáratot (vagy emelt összegű üzemanyagtérítést) kínálunk.

Tudj meg rólunk többet itt: www.tredegar.com

Jelentkezésed Végh Júlia Szenior HR vezető várja a hr.hungary@tredegar.com e-mailcímen vagy a Tredegar Film Products Kft. 2651 Rétság, Ipari út 2. postacímen.