Hely képe

Plazma operátor

Cím:
Lévai utca 33. Veresegyház, 2112
Email:
allas.aviation@ge.com
Web:
https://www.ge.com/hu/

A GE Aviation repülőgép-hajtóműalkatrészek javítását végzi Veresegyházon. Az Aviation üzletág magas színvonalú technikát alkalmaz, mely lehetővé teszi, hogy a magyar szakemberek bizonyíthassák képességeiket.

A GE Aviation Hungary állásajánlatot hirdet Plazma operátor pozícióban!

Légy a több mint 400 fős csapatunk lelkes tagja, dolgozz velünk a jövő technológiáján!

A GE Aviation Magyarországon 20 évvel ezelőtt egy zöldmezős beruházás keretén belül indult. Cégünk fő profilja a repülőgép hajtómű-alkatrészek javítása. A veresegyházi gyárunkban egyedüli alkatrészjavító üzemként támogatjuk a GE repülőgép nagyjavítóüzemeit.

Nálunk magas színvonalú technikai megoldásokkal találkozhatsz, képzett magyar szakemberekkel dolgozhatsz napi szinten együtt. Építsd Nálunk a karrieredet, sok szeretettel várjuk jelentkezésedet az allas.aviation@ge.com e-mail címre.

Amit kínálunk:

  • Tanulási és fejlődési lehetőség, nemzetközi háttér, stabil környezet, versenyképes juttatási csomag, kamatmentes munkabérelőleg és teljesítményalapú bónusz lehetősége.
  • Ingyenes buszjáratok és munkába járási támogatás, továbbá hétvégi hazautazás támogatás.
  • Egészséges életmód és fitnesz lehetőség profi edzőkkel, relaxációs masszázs, kedvezményes helyi étkezési lehetőség.
  • Munkaruha és védőfelszerelés biztosítása, flottakedvezmény, családias környezet.

Tudtad?
Minden 6. másodpercben felszáll egy olyan repülőgép, amelynek hajtómű alkatrészeit a GE Aviation Hungary veresegyházi üzemében javították!