Hely képe

MTD Hungária Kft.

Cím:
Dózsa György út 1. Nemesvámos, 8248
Telefon:
+36 88 515 500
Email:
mtdhungary@mtdproducts.com
Web:
http://www.mtdhungaria.hu/

Az európai piacon már a ’70-es évektől bevezetésre kerültek az MTD termékek, majd amikor az amerikai vezetés a ’90-es évek közepén felvásárolta a német Gutbrod vállalatot – amelynek már akkor voltak magyarországi kötődései – a nemesvámosi telephely is az MTD tulajdonában került és 1996-ban megszületett az MTD Hungária Kft.. Eredményül egy modern és innovatív fűnyírógyártás vette kezdetét Magyarországon.

A folyamatos beruházások révén mára már több mint 14 000 m2 alapterületű csarnokrendszerrel bővültünk, új festőüzemmel gazdagodtunk. 2014-re saját présüzemünkkel is elkészültünk, mely 2500 m2 alapterületen 6 db présgéppel működik folyamatosan. A saját présüzemnek köszönhetően sokkal rugalmasabban és hamarabb tudjuk előállítani a vásárlók igényeinek megfelelő méretű és típusú fűnyírókat. A 2014-es év másik szempontból is egy fontos mérföldkő életünkben, hiszen ettől az évtől kezdődően nemesvámosi gyárunkban megkezdődött a fűnyírótraktorok gyártása is.

Évente megközelítőleg 250000 db fűnyírót gyártunk. Szezonban naponta 2000-2500 db gép készül nálunk. Egy év alatt 65000 db fűnyírótraktor gördül le szalagjainkról. Gyártósoraink legintenzívebb hónapjaiban több mint 1000-en dolgozunk azon, hogy megbízható termékekkel lássuk el vásárlóinkat.

Európai sikereinket jelenleg is olyan nemzetközileg elismert márkák pozicionálásával érjük el, mint az MTD, WOLF-Garten és Cub Cadet. Ezen márkanevek rendkívül széles termékskálát foglalnak magukba, szinte minden elképzelhető kertészeti munkához gyártunk és kínálunk eszközöket, melyek egytől egyig felhasználóbarát és megbízható eszközök.

Az MTD márkanév alatt a vállalat átfogó termékkínálata szinte minden elképzelhető kertészeti munkához kínál motorizált berendezéseket. A hobbikertészek színes termékpalettáról választhatnak eszközöket, melyek közös jellemzője, hogy egytől egyig masszív, felhasználóbarát és strapabíró berendezések.