Hely képe

Nógrádker Zrt.

Cím:
Rákóczi út 38. fszt. 1. Salgótarján, 3100
Telefon:
+36 32 417 166
Email:
nogradker@nogradker.hu
Web:
http://www.nogradker.hu/

A Nógrádker Zrt 1951. óta Nógrád Megye egyik meghatározó kereskedelmi vállalkozása.

A társaság jogelődei időrendi sorrendben Nyugat-Nógrád Megyei Népbolt Vállalat (1951), Nógrád Megyei Iparcikk Kiskereskedelmi Vállalat (1959) és Nógrád Kereskedelmi Vállalat (1986) néven működtek.

Cégünk az 1991. évben alakult át állami vállalatból részvénytársasággá. Az 1993. évi privatizáció óta a részvények többségével a társaság dolgozói rendelkeznek.

A Nógrádker Zrt nagyságrendje alapján a közepes vállalkozások közé sorolható, az éves értékesítés nettó árbevétele meghaladja az 1,2 milliárd Ft-ot. Dolgozóinak száma 58 fő, csaknem valamennyi alkalmazott szakképzett, nagy tapasztalattal és szakmai felkészültséggel rendelkezik.

Részvénytársaságunk tevékenysége ruházati, vegyesiparcikk és vegyi áruk kis- és nagykereskedelmére, valamint külkereskedelemre terjed ki.

Cégünk profilja összetett és sokrétű, fő tevékenysége a kiskereskedelem (árbevétel közel 80%-a), melyen belül a vegyesiparcikk áruk (háztartási-, vegyi-, festék-, bútor-, műszaki-, vas-, szerszám-, üveg-, papír-, játékáru) értékesítése 75 %-ot, míg a ruházati cikkek (méteráru, lakástextil, alsó- és felsőruházat, sportruházat, cipő) forgalma egynegyed részt képvisel.

Kiskereskedelmi üzlethálózatunk Salgótarján és Balassagyarmat városok központjaiban helyezkedik el, döntően saját tulajdonú áruházakból és szaküzletekből áll. Kis- és nagykereskedelmi hálózatunk alapterülete megközelíti a 17.000 m2-t.

A megye legismertebb áruházai (a salgótarjáni Pécskő Áruház, Lakberendezési Áruház), valamint jelentős szaküzletei (a salgótarjáni Adidas Márkabolt – Budmil – NIKE sportruházat, valamint a Let’s Doit Barkácsáruház Salgótarjánban és Balassagyarmaton) a cég kiskereskedelmi hálózatához tartoznak.

A Nógrádker Zrt nagy hangsúlyt fektet a vásárlási körülmények javítására. Az eladóterek többsége légkondicionált, az üzletberendezések, burkolatok, világítás, egyéb technikai feltételek, az árukínálat széles választéka korszerű bevásárlási feltételeket biztosít a térség vásárlóinak.

A kiskereskedelem mellett másik fontos üzletágunk a vegyi áru és iparcikk nagykereskedelem.

Az 1985. óta folytatott nagykereskedelmi tevékenység háztartási és vegyi áruk, papíráruk, kozmetikai cikkek, mosó- és tisztítószerek, valamint importból származó bútorok, lakástextíliák, tüzeléstechnikai cikkek és kegyeleti mécsesek kereskedelmére terjed ki.

Az alapítás (1951.) óta eltelt évek alatt a Nógrádker Zrt mindig rugalmasan alkalmazkodott a működési környezet változásaihoz. A konkurencia bővülésének negatív hatásait a társaság üzlethálózatának korszerűsítésével, minőségi termékek kínálatának bővítésével, versenyképesebb árakkal, változatos akciókkal és igényes kereskedelmi munkával igyekszik kivédeni.

Versenyképességének megtartása céljából a Nógrádker Zrt kezdeményezője volt több beszerzési társulás szervezésének.

Jelenleg is tagjai vagyunk a Let’s Doit barkácsáru beszerzési és értékesítési társaságnak, együttműködünk a  Fortuna Office irodaszer társulással, az Adidas értékesítési hálózattal.

Üzleti filozófiánk: “Minőség, megbízhatóság, kedvező ár”