Hely képe

Perico Építőipari Kft.

Cím:
Topolyás-dűlő 6. Göd, 2131
Telefon:
+36 30 447 6565
Email:
perico.erika@hotmail.hu
Web:
http://www.pericobeton.hu/

Termékek

Cégünk, a Perico Építőipari Kft. 1991 óta foglalkozik transzportbeton gyártással. Első betontelepünket a budakalászi sóderbánya területén építettük fel, ahonnan jelentős építkezésekhez biztosítottunk előre gyártott betont. Magas minőségi elvárásoknak kellett megfelelni, amit biztosítani is tudtunk.

Fejlődésünknek köszönhetően egy újabb betonüzemet hoztunk létre, 1995-ben Gödön. Itt már beindítottuk a késztermék gyártást is. Palettánkat bővítettük többfajta zsalukő, pillérkő és más üreges falazó elemmel. Idő közben a budakalászi telephelyünket megszüntettük és helyette Őrbottyán-Csomád ipari-major területén nyitottunk transzportbeton üzemet, mely szintén a cég tulajdona. Cégünk 100%-ban családi vállalkozás. Fejlődésünknek és a kialakult piaci igényeknek megfelelően, 2013-ban létrehoztuk térburkoló gyártó egységünket Gödi telephelyünkön, mely egy korszerű, automatizált és számítógép-vezérlésű berendezés.

Célunkká vált, hogy a megszokott és közismert térkövek mellett egyedi, itthon még nem látott térkövekkel színesítsük készletünket. Továbbá, hogy ügyfeleink minőségi elvárásainak maximálisan eleget tehessünk. Ahhoz, hogy biztosítani tudjuk a minőséget, szigorú előírások alapján végezzük el a gyártás minden egyes mozzanatát, melyet folyamatos ellenőrzéssel tudunk fenntartani.

Cégünk kizárólag minőségi adalékanyagokkal dolgozik, például olyan bányákból szállíttatjuk be alapanyagainkat (zúzottkő, kavics, homok) ahol egyenletesen tudják garantálni a minőséget. Színező festékeinket, illetve adalékszereinket világszerte ismert gyártóktól rendeljük be annak érdekében, hogy köveink ne csak stabilitást nyújtsanak, hanem változatos színviláguk által tetszést nyerjenek vásárlóinknál.

A Perico Kft. termékei folyamatos vizsgálatoknak vannak alávetve, melyet egy független laboratórium (KTI, Közlekedés Tudományi Intézet) végez el. Nagyon fontos az, hogy köveink megfeleljenek az Európai szabvány szerint előírt szempontoknak, ami a következőkből áll: hasítószilárdság, kopásállóság, csúszásállóság, fagyállóság, mérettűrés megvizsgálása, koptatóréteg vastagságának vizsgálata. Térköveink eddig megfeleltek az Európai szabvány szerint előírt feltételeknek.

Bízunk benne, hogy Önt is vevőink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel: Győrffy Erika, Cégtulajdonos