Hely képe

KERESE Bt.

Cím:
Hatháza utca 3. Üllő, 2225
Telefon:
+36 29 321 744; +36 30 241 0814
Email:
kerese@kerese.hu
Web:
http://www.kerese.hu/

Vállalatunk ipari tisztítószerek, fertőtlenítőszerek, valamint autóápolási tisztítószerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

INNOVATÍV MEGOLDÁSOK, FENNTARTHATÓSÁG, ZÖLD SZEMLÉLET, ELKÖTELEZETTSÉG, MOBILITÁS

Szolgáltatásaink

– ipari és háztartási tisztítószerek gyártása és forgalmazása
– folyékony vegyipari tisztítószerek gyártása
– folyékony vegyipari tisztítószerek kiszerelése
– poralapú vegyipari szerek gyártása
– poralapú vegyipari szerek kiszerelése
– vegyi anyagok fejtése kamionból
– átfejtések nagyobb göngyölegekből kisebb göngyölegekbe és fordítva
– különféle vegyipari anyagok bércsomagolása
– vegyipari alapanyagok bérraktározása
– ipari és háztartási tisztítószerek fejlesztése

Cégünk a KERESE Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 2000. év májusában alakult, magyar tulajdonú vállalkozás. Autóápolási tisztítószerek, vendéglátói és élelmiszeripari tisztítószerek, valamint ipari tisztítószerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Továbbá vállalunk háztartási és ipari tisztítószerk igényekhez köthető fejlesztését, gyártását és kiszerelését, tanker kamionok fejtését, valamint vegyi alapanyagok tárolását, raktározását.

Profitunk és partnereink száma évről évre nő, ez azt bizonyítja, hogy termékeink minősége, ára, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásainkkal elégedettek. Célunk, hogy partnereinkkel, olyan kapcsolatot  alakítsunk ki és ápoljunk, amely mindkét fél megelégedésére szolgál, illetve kapcsolatunk tervezhető és korrekt legyen. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink az elvárásaiknak megfelelő termékeket és szolgáltatásokat kapják, ennek okáért folyamatosan fejlesztjük  gépparkunkat. Mára eljutottunk odáig, hogy akár napi 15000 kilogramm tisztítószert is képesek vagyunk legyártani és lefejteni.

Fontos számunkra a környezetvédelem. Olyan gyártási és fejtési technológiával rendelkezünk, amely biztosítja, hogy semmilyen módon ne kerülhessenek olyan anyagok a környezetbe, amelyek károsak lehetnek.

Termékeink minősége és árfekvése a piacon egyedülálló, OÉTI, OTH és OKBI engedéllyel rendelkeznek, és a HACCP rendszerbe beilleszthetőek.  Jó minőségű termékeket gyártunk alacsony áron és stabil minőségben. Vállalkozásunk a jövőben is a jól bevált és működő stratégiáját szeretné folytatni, és azon dolgozni, hogy partnerei maximálisan meg legyenek elégedve a KERESE Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság termékeivel és szolgáltatásaival.