Hely képe

Pepex 70 Bt.

Cím:
Kőkút út 6. Gyöngyös, 3200
Telefon:
+36 20 344 6304
Email:
info@pepex.hu
Web:
http://www.pepex.hu/

NILFISK szakkereskedés
Ipari szerszámok és gépek
Munkavédelem
Ipari tisztítóanyagok

Küldetésünk hozzájárulni professzionális szerszám és gépfelhasználók hatékonyságához. Versenyképességünk hátterét szakmaiságunk, üzleti-, emberi tisztességünk szolgálja.

Cégünk magyar tulajdonban áll, 2000. évben történő alapítása óta! A régió meghatározó minőségi ipari szerszám és szerszámgép forgalmazója. Fő tevékenységünk az értékesítés és azt támogató magas szintű termékmenedzseri háttérszolgáltatások.

Az ipar beszállítójaként döntő részben közvetlenül az importőrtől származó professzionális felhasználásra alkalmas, minőségi kéziszerszámokat, kisgépeket, forgácsoló- és csiszolószerszámokat, munkavédelmi eszközöket takarító és tisztítógépeket forgalmazunk.

Cégünk 2012. évtől a FÉTIS Kft. szerszámimportőr hivatalos szakkereskedése, viszonteladója.

A FÉTIS Kft. Magyarország egyik legnagyobb ilyen jellegű vállalkozása.

Cégünk 2015-ben felvette a NILFISK szakkereskedői tevékenységet! Mint hivatalos viszonteladó több, a régiónk (észak-k Mo.) és az ország egészterületén tevékenykedő iparvállalatot szolgálunk ki.

A Nilfisk Csoport központja Dániában található, 45 országban rendelkezik értékesítési képviselettel. Erős forgalmazói hálózatuknak köszönhetően a Nilfisk több mint 100 országban dobja piacra és értékesíti termékeit forgalmazókon keresztül. Gyártó üzemeik Ázsiában, Európában és Amerikában találhatók. Magyarországon van 2 gyára is.

Termékeik első sorban a kereskedelmi takarító gép piacra összpontosítanak, amely piacon megtalálhatók az intézményi és ipari ügyfelek, valamint a professzionális takarító vállalatok is. A fő termékvonalat a padlóápoló berendezések, úgymint a padlótisztító gépek és seprőgépek, porszívók, magasnyomású mosók és kültéri tisztító- és karbantartó gépek alkotják. A termékeket több márkanév alatt értékesítjük, így a globális márkák a Nilfisk és a Viper alatt, valamint regionális és helyi márkák alatt is, úgymint az Advance és a Clarke.

Természetesen ezen a 2 cégen kívül még számtalan beszállítóval dolgozunk, sok független közvetlen importőrrel, de már számos terméket mi importálunk közvetlenül a külföldi gyártó partnerektől.

Ipari zsírtalanításban, vízkőoldásban élenjáró cégeket is képviselünk, ez a szegmens is dinamikusan fejlődik.