Hely képe

Tárlat Kft. - Képkeretezés

Cím:
Beniczky u. 51. Pomáz, 2013 (Goethe u. sarok)
Telefon:
+36 26 326 167
Email:
tarlatkft@gmail.com
Web:
http://tarlatkepkeret.hu/
Nyitvatartás:
Hétfő:
08:00 - 17:00
Kedd:
08:00 - 17:00
Szerda:
08:00 - 17:00
Csütörtök
08:00 - 17:00
Péntek:
08:00 - 17:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Tárlat Kft. a Dunakanyar képkeretezője
Kiemelkedő minőségű képkeretező szolgáltatás a Dunakanyar régióban.

Képkeretezés: kép, festmény, tabló, tükör, gobelin, puzzle keretezése, paszpartuzás.

Cégünk, a Tárlat Képkeret Kft közel 34 éves múltra tekinthet vissza. Jelenlegi telephelyünk Pomázon 1986-ban épült. Azóta mind a gépparkot, mind az árukészletet és a szolgáltatásainkat is folyamatosan bővítettük. Mára sikerült elérnünk, hogy egy családiasan barátságos, a képkeretezés szempontjából minden igényt kielégítő üzemet hozzunk létre.

Büszkék vagyunk rá, hogy Szentendre köztudottan nagy számú művész társadalma rendszeresen cégünket választja, ha kiállításra készül. Természetesen vállaljuk a lakossági képkeretezéseket is. Elsősorban festmények, tükrök, tablók, rézkarcok, nyomatok, gobelinek keretezése a fő profilunk. Vállalunk még fotók, nyomatok, tablók kasírozását (ragasztását) illetve felületfóliázását, felületvédelmét is, továbbá vakráma készítést, hozott vagy nálunk kapható vászon feszítését, egyedi méretben is.

A Tárlat kft-nél folyamatosan bővülő árukészletből, jelenleg 800 típusú képkeretlécből, illetve 200 színű paszpartuból válogathatnak nálunk.

Szeretettel várjuk Önöket! Tárlat Kft

Cégtörténet

A céget 1978-ban Mohai László alapította. Az ő évfolyama volt az utolsó azok között, akik a képkeretezés mesterségét még iskolai körülmények között is tanulhatták.

A képkeretező műhely 1986 óta jelenlegi, pomázi telephelyén működik. Kezdetben Gmk, majd 1991-től a mai Tárlat Kft néven. Minőségi munkáját megőrizve egy összeszokott munkatársakból álló felkészült csapat várja mai napig is megrendeléseiket.

Szolgáltatásaink:

Képkeretezés

Közel 800 típusú, fazonú és színű, 1,5cm-estől 16cm-es vastagságú, első sorban fa, műanyag és fém alapanyagú képkeretekből vállaljuk festmények, akvarellek, pasztell képek, nyomatok, tablók, tükrök, gobelinek keretezését.

Paszpartuzás

Választékunk 200 színből áll.

Típusaik:

Sima, színes
Bársony
Vásznas
Arany-ezüst
Márványos
Színes magvú

Tükör keretezés

A tükrök egyedi méretben készülnek nálunk, igény szerinti keretbe is tesszük kérésre. Lehetnek simák, illetve csiszoltak. Tükör rendeléskor forduljanak bizalommal szakembereinkhez.

Kiállító keret

A kiállító keretek vakrámás vászon képekez, illetve farostra festett képekhez. amik talpalva vannak, ugyanúgy berakhatók ezekhez a típusú képekhez.

Kasírozás-Laminálás

Száraz, nedves és hőkasír
Legnagyobb méret: 100×170

Clips keret

Kérésre egyedi méretű clips kereteket gyártunk. (1db-ot is!)
Legnagyobb biztonságos méret: 100×70-es
Részletekről, árakról telefonon, e-mailben, vagy személyesen érdeklődhet.

Házhoz szállítás

Előzetes megbeszélés szerint vállaljuk a nálunk készült nagyméretű képek, tükrök házhoz szállítását, felszerelését.