Hely képe

SHS-ÉPÍTŐ Tervező és Kivitelező Kft.

Cím:
Szárcsa utca 13. Székesfehérvár, 8000
Telefon:
+36 22 332 053
Email:
info@shsepito.hu
Web:
http://www.shsepito.hu/

Szolgáltatások

Referenciák

Családi vállalkozásunk egy építőipari tervezésre és kivitelezésre szakosodott, kis cégként kezdte meg működését 2001-ben. Építészmérnök tulajdonosként állandó motivációt jelent számunkra az alkotásvágy és annak szépsége.

Számos akadályt leküzdve építettük vállalkozásunkat, bővítettük megrendelőink körét és igyekeztünk Őket egyre bővülő szolgáltatásainkkal kiszolgálni, elvárásaiknak megfelelni. Eleinte családi házak építése, felújítása jelentette munkáink zömét, de a kitartó és precíz munkavégzés eredményeként cégünk és az épületeink volumene egyre nőtt. Mára a lakossági megrendelések mellett a jelentős méretű ipari beruházásoktól a közintézményeken keresztül a társasházakig több száz épületet kiviteleztünk.

Cégünk az eltelt évek során jelentős fejlődésen ment keresztül, mind a munkáink méretét, mind bevételünket tekintve. Az eleinte néhány fős alkalmazotti létszám 2016-ra végére 41 főre bővült, akik közül 14-en irodai előkészítést, építésvezetést látnak el, 27-en pedig a fizikai állományt alkotják. A saját alkalmazotti munkaerőnkön kívül folyamatosan foglalkoztatunk külső cégeket is. Mára kipróbált és megbízható alvállalkozói kör áll mögöttünk. Telephelyünk és irodánk jelenleg Székesfehérváron a Szárcsa u. 13.-szám alatt található. Miután jelenlegi területünket kinőttük cégünk néhány hónappal ezelőtt vásárolt egy jelentős méretű ipari ingatlant, ugyancsak Székesfehérváron, melyen folyamatban van egy raktár és üzemcsarnok kivitelezése, és terveink szerint jövő évben megépítjük új, modern és kényelmes irodaházunkat is.
Munkáink során a megrendelői igények álltak és állnak a középpontban, melyhez adjuk a szakértelmünket, tapasztalatunkat, nagy hangsúlyt fektetve a precizitásra. Termelésünk ISO 9001 és ISO 14001 minősítési rendszer szerint folyik, tevékenységünk megfelel a legmagasabb minőségi előírásoknak és követelményeknek is.

Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy mind ipari, mind lakossági megrendelőink elégedettek legyenek munkánkkal és szolgáltatásainkkal.

Néhány referenciánk: Kormányablak Székesfehérvár, Koch L. u.; Járóbeteg Ellátó Egészségügyi Intézmény Balatonboglár; Brunszvik Óvoda Székesfehérvár; 13 lakásos társasház Balatonboglár; Szociális Központ Martonvásár; Soyer Magyarország üzemcsarnok és irodaépület Székesfehérvár, Martonvásár Főtér, Általános Iskola Tordas, Gurit Hungary üzemcsarnok és irodaépület Székesfehérvár)