Hely képe

DITUSZ Kft. - Párásítás- és párahűtés megoldások

Cím:
Széchenyi u. 138-142. Székesfehérvár, 8000
Email:
info@ditusz.hu
Web:
https://www.ditusz.hu/

Ipari párásítás párahűtés

A nagynyomású direkt porlasztásos párásító és párahűtő rendszereket az ipar számos területén használják, Pl. technológiai párásításra, meleg üzemek munkahelyi hűtésre, klímahatékonyság növelésére, porterhelés és szagkoncentráció hatékony csökkentésére, irodák párásításra stb.

Mindegyik alkalmazásnál alapkövetelmény a „vizezés” nélküli működés.

A teljes (100 %) párolgás biztosítja a leggazdaságosabb üzemelést, a nedvesedés mentes működést és ezzel a legoptimálisabb párásítási és hűtőhatást

A Ditusz Kft. Di-MistAir® márkanéven gyártott saját fejlesztésű berendezései és rendszerei, mikroprocesszoros vezérlőeszközei és távfelügyeleti rendszere, megoldást biztosít a tipikusan előforduló problémákra. Megoldásokat szállítunk, nem pusztán berendezéseket.

Mezőgazdaság párásítás hűtés

A mezőgazdaság területén a Di-MistAir® párásító – párahűtő megoldások mindkét előnye, a hűtés és a párásítás is nagymértékben kiaknázható a rendszerek alkalmazásával. Az állattartásban elsősorban a hűtés, míg a kertészetekben illetve a zöldség- és gyümölcstárolásnál a párásítás és a hűtés kedvező hatásai is előtérbe kerülnek.

Zöldség, gyümölcs, hal, hús párásítás – hűtés

Kereskedelmi területek párásítása – párahűtése, ahol rendszereink több éve kiváló minőségben az elvárásoknak megfelelve, maradéktalanul bizonyítottak:

zöldségszigetek, hús és halas pultok párásítása, termékek frissen tartása, az apadási-veszteség jelentős csökkentése, hagyományos hűtőberendezések, pl: technológiai hűtők, szárazhűtők, folyadékhűtő berendezések hatékonyságának növelése,
rovarok távoltartása, por és szagterhelés csökkentése, a klimatizált belsőtér és kánikulában jellemzően nyitott ajtóknál, hő-csapdaként, mely a rovarokat is távol tartja, a nem klimatizált területek lokális hűtése.

Rendszereink egyedileg, az adott helyszínre tervezve és gyártva készülnek.

Minden esetben (75 – 100 bar) magas nyomású rendszereket tervezünk és telepítünk, ez biztosítja a teljes (100 %) párolgást, a nedvesedés mentes működést és ezzel a hatékony hűtési hatásfokot.

További előnyök:

alacsony belmagasságú helyeken is alkalmazható,
igény szerint teljes vízkezeléssel (lágyított, csíramentesített bemenő víz),
bevált technológia, több éve kiválóan működő referenciák,
beruházási és üzemeltetési költsége alacsony,
semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent.

A Ditusz Kft. Di-MistAir® párásító és párahűtő rendszerei hatékony, esztétikus, csendes, professzionális megoldást biztosítanak a partnereink számára.

Terasz-hűtés párásítás

Meleg nyári időszakban az éttermek kávéházak teraszai a legkedveltebbek a vendégek számára. Amikor azonban a meleg már 30 C° vagy afeletti, ezek a teraszok hűtés nélkül már élvezhetetlenek. A vendégek megtartására, illetve a „teraszórák” meghosszabbítására a kánikula idején, hatékony megoldás a párahűtés.

A Ditusz Kft. Di-MistAir® teraszhűtő rendszerei hatékony, esztétikus, csendes, professzionális megoldást biztosítanak a vendéglátóhelyek számára. Ventillátoros illetve vonalsugárzós berendezéseink évek óta közkedveltek. Nyári melegben jelentősen csökkenthetik a hőmérsékletet a teraszon és kültereken, növelhetik területeik exkluzivitását és egyedi szolgáltatást nyújthatnak a szabadtéri hűtéssel, valamint távol tarthatják a rovarokat.

Látvány párásítás, párakapu

A nagynyomáson porlasztott víz látványa és kellemes hatása a köztereken, parkokban, wellness központokban aquaparkokban és fürdőkben ezt a megoldást nagyon kívánatossá teszi az üzemeltetők számára.

A Ditusz Kft. mint fejlesztő és gyártó cég, egyedi megoldásokkal tudja kiszolgálni a megrendelőket. Hiszen ezeken a területeken minden egyedi! A pára előtörhet a szökőkutakból, a burkolat kövei közül, a sziklafalakból és a növények közül. A látvány szép, este kivilágítható és mindemellett a környezetet is hűsíti. Így lehet a párásítás – párahűtés esztétikus és különleges is!

Magán teraszok, párahűtése párásítása

A klímaváltozás okozta egyre melegebb nyári időszakban a lakosság körében is egyre jobban terjed a külterek klimatizálása.

A Ditusz Kft. Di-MistAir® telepített és mobil párahűtő rendszerei, hatékony, esztétikus, csendes, professzionális megoldást biztosítanak a felhasználók számára. Ventillátoros illetve vonalsugárzós berendezéseink évek óta közkedveltek. Nyári melegben jelentősen (a párolgás hőelvonó hatása révén 6 – 10 C°-kal) csökkenthetik a hőmérsékletet a házak, nyaralók külterein, teraszain, medencék, játszóterek környezetében. Egy megfelelően megtervezett rendszer alkalmas a rovarok távoltartására, por, pollen és szagterhelés csökkentésére, nem nedvesíti a környezetét, emellett üzemeltetési költsége alacsony.

Semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, a hagyományos klímákra érzékenyek is használhatják.

Teraszklíma, mobil teraszhűtő készülékek

DI-MistAir® Compact, mobil párahűtő berendezések (alkalmazásának területei)

Meleg nyári időszakban kánikula idején,felüdülés egy kellemes hűvös tavaszi szellő.

A Ditusz Kft. DI-MistAir® Compact párahűtő berendezései, hatékony, esztétikus, csendes megoldást biztosítanak a felhasználók számára. Nyári melegben jelentős(a párolgás hőelvonó hatása révén 6 – 10 C°-kal) csökkenthetik a hőmérsékletet, nem nedvesíti a környezetét, üzemeltetési költsége alacsony.

Semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, a hagyományos klímákra érzékenyek is használhatják.

A DI-MistAir® Compact párahűtő berendezések nemcsak megvásárolhatók, bérleti konstrukcióban is igénybe vehetők. Melegüzemi munkahelyek, Hotel és étterem teraszok, bemutatók, céges és egyéb rendezvények, ünnepségek résztvevőinek, felüdülés a kánikulában egy kellemes hűvös tavaszi fuvallat.

A DI-MistAir® Compact párahűtő berendezéseink kerekeken könnyen mozgathatók, bárhol bevethetők. A berendezések üzemeltetéséhez vízre gyors csatlakozós locsolótömlővel, valamint egy 230 V-os elektromos csatlakozásra van szükség. A ventilátorok a hűvös levegőt 5 – 7 méterre is eljuttatják, +/- 40 fokban oszcilláló mozgásuk miatt egyenként cca. 28 – 35 m² területet hűtenek le.

Megoldásaink: energiatakarékos, költség hatékony, környezetbarát, káros anyag kibocsátás mentes megoldások!