Hely képe

Som-Plast Műanyagfeldolgozás

Cím:
Iszák u. 48. Kaposvár, 7400
Telefon:
+36 82 529 480
Email:
info@somplast.hu
Web:
http://somplast.hu/

A Som-Plast cégcsoport tulajdonosai és szakemberei több, mint 20 év tapasztalattal bírnak a műszaki műanyagok feldolgozása és felhasználása területén.

A társaság tevékenysége hőre lágyuló műanyagok fröccsöntése valamint műszaki termékek összeszerelése saját műszaki és emberi erőforrás háttérrel. A tevékenység támogatására önálló szerszám gyártó-, javító-, és karbantartó állomást hoztunk létre a tervezői szakértelmet és kapacitását is szem előtt tartva.

A tevékenység megkezdése óta a központi telephely Kaposváron található. Az termelő kapacitások egyre jelentősebb részét lekötő Electrolux jászberényi szállításai és a Mercedes letelepedésével kialkuló autóipari pólus potenciális piaci lehetőségei miatt, a tulajdonosok a termelőkapacitás egy részét Kecskemétre telepítették.

A vállalkozás növekedése és piaci környezet változása, valamint startégiai elképzelések miatt a tevékenységek és lokációk önálló társaságokba kerültek. Így alakult ki a cégcsoport jelenlegi struktúrája. A Som Plast Kft., mint anyacég mellett a Som Szer Kft. a szerszámgyártásra specializálódott, míg a 2011-ben alapított ATM Technology Kft. kecskeméti telephellyel az Electrolux igényeinek kiszolgálására és az autóipari beszállításra koncentrál.

Referenciáink:

o MAGNA
o GRUPO ANTOLIN
o R-TEK
o ELECTROLUX
o IAC
o CONTINENTAL
o BOS
o DELPHI
o DELPHI PACKARD AUSTRIA
o TLT GROUP
o JOHNSON CONTROLS
o FLEXTRONICS
o VIDEOTON