Hely képe

Videoton Elektro-PLAST Kft.

Cím:
Izzó u. 3. Kaposvár, 7400
Telefon:
+36 82 502 100
Email:
vtep@vtep.videoton.hu
Web:
http://www.vtep.videoton.hu/

Cégünk által gyártott termékeket körülölelő innovatív technológia elismerést vívott ki partnereink, vevőink körében. Sikerünk alapja a világpiac változásaira adott gyors válaszokban, a trendek korai felismerésében rejlik. Beszállítóinknak és vevőinknek egyaránt rész jut abban a folyamatban, mely során az ötlet piacérett termékké válik. A legmodernebb technológia alkalmazása, flexibilitásunk és megoldási módszereink teszik lehetővé termékeink folyamatos fejlesztését. Az általunk gyártott termékek behálózzák az egész világot, sikerünk további innovatív termékek és szolgáltatások létrehozatalára sarkall minket.

Tevékenységek

A VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. OEM/ODM rendszerbeszállítóként különböző iparágaknak fejleszt és gyárt. Megrendelőink közé tartoznak erős regionális, illetve globális piacok neves nemzetközi vállalatai.

A termékgyártás során cégünk használja a 40 év alatt felhalmozott know-how-t, valamint fő kompetenciáit, mind a fejlesztés, a szerszámoztatás, a műanyag fröccsöntés és összeszerelés területén. Komplex, innovatív megoldásokat kínálunk a különböző iparágakba tartozó vevőink számára

K+F
Gyártásfejlesztés
Beszerzés
Szerszámkompetencia
Műanyagalkatrész gyártás
Összeszerelés

 

Látogasson el KARRIER oldalunkra!
A jól képzett és motivált munkatársak vállalatunk sikerének legfontosabb tényezői. A kaposvári és marcali telephelyeken közel 1200 dolgozó járul hozzá legjobb képességeivel a közös cél eléréséhez: elkötelezettségével, dinamizmusával és a sikeres munka örömével, hiszen termékeket gyártani kizárólag elkötelezett és motivált munkatársakkal együttműködve lehet, akik a kihívásokban a fejlődési lehetőséget látják. Ezért kiemelten fontos a VIDEOTON Elektro-PLAST Kft. számára, hogy munkatársainak olyan környezetet biztosítson, mely elősegíti szakmai elképzeléseik megvalósítását, ezen felül pedig támogatja karrierjük építését.