Hely képe

Grundfos Magyarország Gyártó Kft. Székesfehérvár

Cím:
Holland fasor 15. Székesfehérvár 8000
Telefon:
+36 22 801 801
Email:
gmhkarrier@grundfos.com
Web:
https://hu.grundfos.com/
Nyitvatartás:
Hétfő:
07:30 - 16:00
Kedd:
07:30 - 16:00
Szerda:
07:30 - 16:00
Csütörtök
07:30 - 16:00
Péntek:
07:30 - 16:00
Szombat:
-
Vasárnap:
-

Évi 10 millió darab szivattyú előállításával a Grundfos egyike a legnagyobb szivattyúgyártóknak. A keringető szivattyúk tekintetében jelenleg abszolút piacvezető. A Grundfos a világ közel 57 országában folytat üzleti tevékenységet, köztük Magyarországon is, több telephelyen, különböző működési területeken.

Az ezredfordulón zöldmezős beruházásként indult a Grundfos gyártótevékenysége Magyarországon, az azóta eltelt több, mint tíz évben a Cégcsoport második legnagyobb gyártóvállalatává nőttük ki magunkat. Az idő során a vállalat eredményei meggyőzték a tulajdonosokat, hogy Magyarországon nem csak gyártani lehet, hanem olyan szolgáltató funkciók is helyet kaptak a szervezetben, mint a Regionális beszerzés, a Kutatás & Fejlesztés, Vevőkapcsolati osztály, valamint a Látogató és a Technológiai Központ.

A magyarországi gyártóvállalat egyedüli tulajdonosa a Grundfos A/S. A vállalat három telephelyen üzemel: Tatabányán és Székesfehérváron saját ingatlanon, míg Biatorbágyon (logisztikai központ) bérelt ingatlanon. Központja Tatabányán található.

A GMH alapítása óta évről évre folyamatos fejlődésen és növekedésen ment keresztül. Ez a növekedés azt eredményezte, hogy a 2008-as teljesítményével a vállalat bejutott a legnagyobb 100 magyarországi vállalat közé.

A Cégcsoport által 2011 őszén meghozott döntés megalapozta cégünk további hazai növekedését. Az új egység létrehozásával, a negyedik gyárban egyedi, egydarabos gyártási rendszert hoztunk létre az óriásszivattyúk számára, valamint itt kapott helyet irodákkal, laborokkal, műhelyterülettel a Kutatás & Fejlesztési részleg, valamint a Technológiai Központ munkatársai is.

Gyárunkban az alábbi termékeket gyártjuk:

Szivattyúgyár, Székesfehérvár

AP/KP: szennyvízátemelő szivattyúk

CH/CM, CR: centrifugálszivattyúk

MT (SPK): centrifugálszivattyúk szerszámgépekhez