Hely képe

OptiCost Security

Cím:
Jutai út 30/B Kaposvár, 7400
Telefon:
+36 82 320 511
Email:
titkarsag@opticost.hu
Web:
http://www.opticost.hu/

Kezdetben az Opti-Cost Kft., mint egyszemélyes vállalkozás indult 1999-ben, mára a Dunántúl egyik meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a biztonságtechnikai piacon.

Napjainkban családunk, értékeink és önmagunk biztonsága már nemcsak hogy alapvető igényünkké, de egyben jogunkká is vált.

Családi vállalkozásunk kész biztosítani Önnek a legkülönfélébb megoldásokat, akár személyre szabottan is. Ahogyan non-stop távfelügyeleti szolgáltatásunk megbízhatósága is megkérdőjelezhetetlen, úgy állunk mi is szilárd meggyőződéssel és szakmai tapasztalattal rendelkezésére, akár egyedi problémákat illetően is.

Különböző igényekhez mérten alakítottuk ki ajánlatainkat, tehát legyen Ön vállalkozó, vagy magánszemély, nálunk biztosan megtalálja amit keres.

Üzleti partnereink számára

Kamerarendszerek
Tűzjelző rendszerek
Vezeték nélküli rendszerek
Automata parkoló rendszerek
24 órás távfelügyelet
Egyedi integrációs problémamegoldások
Megújuló energiaforrások
Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek
Pályázati források felkutatása és menedzsmentje
Ingyenes felmérést, tervezést és tanácsadást vállalunk a riasztórendszerekkel kapcsolatos megrendelések esetén

Magánszemélyeknek

Otthona biztonságát a nap minden percében garantáljuk Önnek távfelügyeleti szolgáltatásunk igénybevétele esetén Somogy, Zala és Baranya megyében is. Riasztáskor, 20 percen belül kiérkeznek biztonsági őreink.
A megújuló energiaforrások előnyeit otthonában is kamatoztathatja.
Kérje ajánlatunkat az intelligens otthoni megoldásokkal és egyedi rendszerekkel kapcsolatban is!

Állami szektor

Tevékenységi körünk részét képezi az állami szektor kiszolgálása is. Számos önkormányzat, közintézmény és település integrált biztonságtechnikai- és gyengeáramú rendszereit korszerűsítettük már a régióban.

Több mint 40 település térfigyelő rendszerének megtervezését és kivitelezését bonyolítottuk le, amelyek hozzájárultak a közterületi szabálysértések visszaszorításához.

Az ország egyik legnagyobb tűzjelző rendszerét is az Opti-Cost Kft. építette ki.
4 kórház fizetőparkoló rendszerét, és kamerás beléptető rendszerét telepítettük, ezzel könnyítve a tervezhetőséget, valamint a torlódást. Tevékenységeink sokrétűek, de erősségünk a komplex feladatmegoldás.