Hely képe

Veszprém Városi Televízió és Lapkiadó Kft.

Cím:
József Attila u. 38. Veszprém 8200
Telefon:
+36 88 421 830
Email:
info@veszpremtv.hu
Web:
http://www.veszpremtv.hu/

Hirdetések, kereskedelmi információk: +36-20/9550-115
e-mail: somody.zsuzsa@veszpremtv.hu

Televíziónk a megyeszékhely és a környező települések meghatározó médiuma. Több mint harminc évvel ezelőtt az első helyi televíziókkal együtt jött létre Magyarországon. Műsorunk Veszprémben és környékén közel 150 ezer nézőhöz jut el a nap huszonnégy órájában.

Műsorszerkezetünk legfőbb elemei a hírműsorok, a kulturális és sport, továbbá tematikus magazinok, melyek a legmodernebb eszközökkel készülnek el József Attila utcai műhelyünkben.

A Veszprém Televízió legfrissebb híreit már napközben is meg lehet találni a médium közösségi oldalain. Nézőink nagy része internetes felületeinken követi híreinket.

Legfőbb célunk, hogy hiteles és kiegyensúlyozott tájékoztatás mellett a térség legfrissebb és legfontosabb információit juttassuk el nézőinkhez.

A Veszprém Televízió egy kereskedelmi csatorna. A televíziós hír és magazinműsorok mellett filmeket, kereskedelmi műsorokat és reklámokat is készít a legmagasabb színvonalon. Megrendelőink száma és visszajelzései igazolják mindezt a legjobban.

A Veszprém Televízió műsorai számos szakmai megmérettetésen bizonyítottak már, így többször elnyerték a Helyi Érték Díjat és rendszeresen láthatók országos csatornákon.

A Veszprém Televízió Kft Veszprém Megyei Jogú Város gazdasági társasága. Szerkesztőségünk legfőbb alapelvei a szakmaiság a függetlenség és a kiegyensúlyozottság. Meggyőződésünk, hogy a helyi televíziózás a reneszánszát éli, hiszen a térségből a legtöbb információt a helyben élő embereknek a helyi médiumok tudják eljuttatni.

Internetes oldalunkon a legfrissebb hírek mellett megtalálja műsorainkat és tájékozódhat kereskedelmi szolgáltatásainkról is.

Kellemes televíziózást és jó böngészést kívánok Önnek!

Üdvözlettel:
Herendi Gábor
igazgató – főszerkesztő