Hely képe

TT ABLAKRENDSZER Nyílászáró-gyártó és Kereskedelmi Kft.

Cím:
Irányi Dániel u. 10. Kaposvár, 7400
Telefon:
+36 82 411 114; +36 82 510 706; +36 30 9019 719
Email:
kaposvar@ttablak.hu
Web:
http://www.ttablak.hu/

SEGÍTENI szeretnénk abban, hogy a leendő vagy felújítandó új otthona, ingatlana, épülete ajtajainak, ablakainak kiválasztása úgy sikerüljön, hogy évek múlva is azt mondhassa: “JÓL VÁLASZTOTTAM”. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ember életében egy új önálló otthon megteremtése nem egyszerű feladat, hiszen egy laikus, de még egy szakember számára sem könnyű az eligazodás az építőanyagok kínálati piacán. A nyílászárók kiválasztásához szeretnénk segítséget nyújtani különféle minőségi, műszaki és szakmai szempontok figyelembe vételével.

SYNEGO-GENEO ABLAKOK: A jó közérzet a meleggel kezdődik

NYÍLÁSZÁRÓK GYÁRTÁSA

  • AKÁR 50%-KAL JOBB HŐSZIGETELÉS
  • AKÁR 22-SZER KEVESEBB ZAJ
  • AKÁR 10-SZER HATÉKONYABB BETÖRÉSVÉDELEM

Magas minőség, egyedi kivitelezés, az Ön igényeire szabva!

Cégismertető:

A T-T Ablak Kft. 1998. decemberében alakult, száz százalékban magyar tulajdonú magáncég.
A cég alapításának célja illetve fő tevékenysége műanyag nyílászárók gyártása és értékesítése. A társaság alapítását közel tíz éves szakmai múlt és tapasztalat előzte meg

A pécsi telephelyen a gyártás 1999 márciusában kezdődött a megfelelő gyártás-előkészítői tapasztalattal és műszaki képzettséggel rendelkező szakemberekkel,valamint a kaposvári iroda-bemutató terem létrehozása szintén gondos előkészítő munka eredményeként létesült. A cég létszáma induláskor 7fő, majd 2007-re 40 fős létszámra gyarapodott.

A minőségi termékek gyártásához alapvetően szükséges Építőipari Műszaki Engedélyt a T-T Ablak kft. már induláskor megszerezte, majd az ISO 9001:2000 minőségirányítási rendszer kidolgozása és bevezetése is megtörtént. A minőségi termékek gyártását a cégvezetés elsődleges feladatának tekinti.2006- ban a T-T Ablak Kft. Környezeti menedzsment rendszert vezetett be amely megfelel az MSZ EN ISO 14001:2005 szabványnak.

A folyamatosan bővülő kereslet megkívánta a cég további fejlesztését, ezért a pécsi üzemcsarnok és géppark bővítését hajtotta végre a társaság.
Mára a terület egyik legkorszerűbben felszerelt gépparkja áll rendelkezésre, nyugati gyártástechnológiával és alapanyagokkal. A T-T Ablak Kft. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően elérte, hogy a Dunántúl és a régió egyik legmeghatározóbb nyílászáró gyártó cégévé váljon színvonalas termékeinek valamint magas szintű bemutatótermeinek köszönhetően amelyek 2006-ra kiépültek Budapesten, Dombóváron, Kaposváron, Pécsen.

A T-T Ablak Kft. dinamikusan fejlődő cég, ezt mutatják a folyamatos fejlesztések, és a folyamatos növekedés a megrendelések és az árbevétel területén, melyet a referenciamunkák egész sora bizonyít, mind a nagy beruházások, mind a magánépítkezések területén.

Cégünk (T-T Ablak Kft. 7400 Kaposvár, Irányi D. u. 10.) 2007 szeptember és 2008 január között lebonyolította “Humán Erőforrás Élénkítő Projektjét“, ami az “Új Magyarország Fejlesztési Terv” keretén belül a “Társadalom Megújító Operatív Program” (TÁMOP 2.1.3) részeként került megvalósításra. A projekthetz a forrást az Európai Unió biztosította.

A projekt (TÁMOP-2.1.3-07/1-2007-0239) egy 12 napos kommunikációs és ügyfélszolgáltati tanfolyamot foglalt magába, melyen összesen 13 munkatársunk vett részt.

A projekt megvalósításában az ESZA Kht. (Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Társadalmi Szolgáltató Közhasznú Társaság, 1146 Budapest, Hermina u. 17. Tel: 273-4250 ) működött közre